Arendal-målvakten som vil utfordre elitemålvaktene! – ØIF Arendal

Arendal-målvakten som vil utfordre elitemålvaktene!

ØIF Arendals fantastiske tredjemålvakt, Oliver Trondal, holder mest til på 2. divisjonslaget. For to somre siden gjorde sakene sine svært så bra under oppkjøringen. Og han gir gjerne elitemålvaktene kamp om plassene! Her kommer en liten sommerhilsen fra Oliver!

– Min hovedarena er 2. divisjon og der er målet mitt å prestere jevnt bra gjennom absolutt hele sesongen, kommer det spontant.

Oliver Trondal er ekte lokalprodusert. Og han er en fantastisk type. Alltid blid når vi møter han og alltid med en hyggelig melding. For to sesonger siden var det veldig mye oppmerksomhet når han først fikk være med på oppkjøring i Danmark og siden gjorde sakene sine svært så bra der nede.

Les også: – Dette er Oliver Trondal

– Mulighetene har ikke blitt så mange etter det på elitelaget. Men jeg trives godt i 2. divisjon og få mange og gode treninger i elitestallen, kommer det diplomatisk og sympatisk.

I sommer har han trent masse sier rapportene.

– Jeg har trent masse etterhvert. Det ble mye enklere etter at Atletica (treningsstudio, red.anm) åpnet. Så jeg møter topp motivert og trent inn i ny sesong.

LES OGSÅ: – Oliver Trondal debuterte mot verdensstjernene

Oliver har ikke hatt noe «slaraffenliv» mellom treningsøktene.

– Jeg jobber på Plankemyra Eldrehjem som miljøvert. Så det er både jobb, egentrening og litt ferie.

For litt feriesysler har det også blitt anledning til.

– Jeg har gått både fjellturer og skogsturer og i spesielt godt selskap, ler han og henviser til sin kjæreste Melinda Reiersen som også har vært med på tur.

– Denne sesongen er målsettingen å hjelpe 2. divisjonslaget litt oppover på tabellen. Litt bedre enn hva vi leverte forrige sesong.

LES OGSÅ: – Guttungene viste pensjonistene

Men ambisjonene stopper ikke der.

– Nei, absolutt ikke. Om mulighetene og tilliten skulle by seg, så er jeg veldig motivert for å ta steget opp mot elitelaget.

Oliver Trondal, ambisiøs målvakt fra Arendal!