Oliver Trondal (16) debuterte mot verdensstjerner! – ØIF Arendal

Oliver Trondal (16) debuterte mot verdensstjerner!

En som har fått håndballtilværelsen snudd helt på hode bare på en snau måned er Øyestads talentfulle 16-årige målvakt, Oliver Trondal. I i dag debuterte han på skikkeligvis mot den danske toppklubben BjerringbroSilkeborg med spillere med fartstid bl.a. fra Barcelona!

– Marinko kom bort til meg å sa at jeg skulle få ti minutter, da gikk pulsen i taket, kommer det nesten litt nervøst fra Oliver.

For da ØIF Arendal møtte Bjerringbro/Silkeborg til tredje og siste oppkjøringskamp under Generation Handball hadde Oliver «kun» vårt innom på en straffe tidligere. Nå skulle han få sin skikkelige deby på elitelaget og det mot et storlag. Ikke rart at hjertet slår ekstra hardt i brystet til den unge målvakten.

– Det kom som et sjokk med en gang. Og pulsen var i taket helt til det første skuddet kom, forklarer han på utoverpust.

Men så fant han litt ro i alle fall.

– Det var så gøy å gjøre to redninger også. Og tenk den ene redningen var fra kanten. Det er jo egentlig min svakeste side, kantskudd. Tenk jeg reddet en kantskudd fra en toppspiller.

Det er lett å forstå at Marinko Kurtovics sjenerøse tilbud til Arendal-gutten på 16 år har gitt langsiktige virkninger.

– Dette har inspirert og motivert meg noe enormt. Nå gleder jeg meg til å komme hjem å spille sammen med «mine» lagkamerater. Og dele denne erfaringen med dem. Jeg gleder meg til å «lande» litt i hverdagen igjen.

Men han har ikke gitt opp håpet om å returnere til elitelaget igjen.

– Jeg håper at jeg får sitte på benken i en seriekamp en gang. Jeg behøver ikke engang få spille, men bare være med å kjenne på hvordan det er også. Det hadde vært virkelig gøy.

Det er så absolutt viktig med målsettinger og vi i ØIF Arendal media ønsker den trivelige og talentfulle målvakten masse lykke til på veien!

#LittBedreHverGangViMøtes