Sommerhilsen fra kroaten som har blitt arendalitt! – ØIF Arendal

Sommerhilsen fra kroaten som har blitt arendalitt!

Han har håndballferdigheter nok til å spille i hvilken som helst liga i hele Europa! Han kunne ha forlatt ØIF Arendal for de store pengene. Ja, selv Elverum har vært ute etter ØIF Arendals midtback. Han har allikevel alltid valgt Arendal. Og ØIF Arendal – hver gang! Er det rart han går for å være en arendalitt??!!!

Josip Vidović har blitt et kvalitetsnavn i norsk håndball. Han kunne ha valgt å spille håndball på aller høyeste nivå. For klubber som spiller i Champions League. Allikevel har han hver eneste gang satt sitt navntrekket på kontrakter tilbydd av sørlandsklubben. Siste gang en langtidskontrakt som varer helt til 31.5.2025!

Nå har han nytt noen egentreningsuker med familien sin i Kroatia. Et sted han også har invitert håndball-lag fra Arendal. Ikke minst da han satt hele byen på hode for å glede sine venner fra nettopp Arendal! Les den fantastiske historien nedenfor:

LES OGSÅ: – Josip satt hele byen sin på hode for gode venner fra Arendal

– Jeg har hatt en fantastisk sommer i hjemmebyen min i Kroatia! Ble bortskjemt med 30 grader og strålende sol hver dag, forteller han på sitt sedvanlige lune vis. Og byr på fantastiske bilder av familien.

Josip Vidović, arendalitt

– Feriedager starter jeg med trening om morgenen før det blir for varmt 😅 Ettermiddagene blir brukt til strand og kvalitetstid med familie og venner, forteller han fra Kroatia. Og det er lett å se av bildene at han koser seg:

En «flyvende» Josip Vidović nyter strandlivet med familien. Snart vender han nesen mot treningsøkter i Sparebanken Sør Amfi. Til forberedelse mot seriestarten. Men ennå har han noen dager å kose seg i vakre Kroatia, hvor det er badetemperaturer litt over hva han opplever her på Sørlandet:

Mellom treningsøkter og fantastiske opplevelser på nydelige strender, nytes også måltider med venner og familie. For uten mat og drikke…. duger jo Josip ikke. Her er det Josip og hans søster som nyter lunsj. Josip er like flink til å ta vare på sin familie som han er til å servere sine lagkamerater «lissepasninger» i norsk eliteserie:

– Nå venter det snart 10 dager i karantene tilbake i Norge, forklarer han. – De skal brukes til trening og opplading mot felles treninger som starter mot slutten av juli. Men først tar han med seg sin bror på et godt måltid. For Josip tar vare på alle.

– Jeg håper at vi får lov å spille håndball kamper snart igjen, og håper virkelig at det blir med publikum! Det er veldig givende for oss. Men våre fantastiske supportere fortjener også å få se håndball nå, etter den triste avslutningen på fjorårets sesong. Josip Vidović tenker på alle!

– Jeg vil bruke muligheten til å ønske dere alle en fortsatt god sommer og håper at dere er fortsatt flinke med smittevernsregler! Vi har ingen å miste, minner han oss på!

Det er akkurat slik vi kjenner Josip Vidović. Men en omtanke for alle. Og en varme som gjør at vi et stolte av å ha han på laget, stolte av å være endel av hans lag!

Velkommen HJEM til Arendal igjen, Josip Vidović!

Og du, her har du ett av høydepunktene i Josips fantastiske samarbeid med Helge Parnemann: