ØIF-duo bidrar hos Grane-damene – ØIF Arendal

ØIF-duo bidrar hos Grane-damene

Da Luka Panza måtte trekke seg fra sitt engasjement som trenervikar hos Grane, blant annet på grunn av den utvidede sykemeldingen til Marinko Kurtovic, kom to andre ØIF-ere inn fra sidelinja.

Jesper Munk sammen med Grane-damene på trening tirsdag kveld.

Søndag sto nemlig Jesper Munk og Josip Vidovic på sidelinja i Sør Amfi – iført Grane-tøy – da Granes håndballdamer hadde besøk av opprykkskandidaten og den tidligere storheten Larvik.

Det var duoens debut som ansvarlige for Granes damelag, som står uten fast hovedtrener frem til Luka Panza tar over laget etter sesongen.

Under de to ØIF-guttenes ledelse bet Grane godt fra seg, selv om det endte med 20-23-tap mot Larvik.

Josip Vidovic

Grane trenger fortsatt to poeng for å være sikre på å holde plassen i 1. divisjon. Det håper begge ØIF-guttene skal bli en realitet.

Tirsdag ledet Jesper Munk treningen for Grane. Han løp rett fra ØIFs trening og over i den andre hallen. Josip Vidovic hadde derimot litt tid til å prate med oss og forklare hvilket opplegg de har.

– Luka hadde nok med alle lagene han leder. Derfor spurte han oss om hjelp med Grane. Vi leder en trening ukentlig hver, i tillegg har vi dem i kamp når det ikke kolliderer med våre egne kamper, forklarer Josip.

Han synes det har vært en spennende utfordring så langt.
– Det har vært gøy og det gir et annet perspektiv på ting. Spesielt med tanke på at det er andre rutiner en må gjennom foran kamp. Det er også litt spesielt å stå på sidelinjen, uten å kunne bidra på banen selv. Det er ganske mye nerver når en står der, sier han med et smil.

Med medalje i serien for ØIF, og å berge plassen i 1. divisjon med Grane, kan det bli en fin vår for Josip og Jesper.
Lørdag er det imidlertid ØIF alt handler om.

For lørdag kommer nemlig Nærbø på besøk til Sør Amfi.

Da venter Josip Vidovic en meget tøff batalje, mot et lag som er veldig tøffe å spille mot.
– Nærbø er tøffe og de er sterke når de er på sitt toppnivå. Men det er vår hjemmebane og det er bare opp til oss. Er vi der vi skal, skal vi ta de to poengene, mener Josip …

Josip Vidovic og Jesper Munk