Lørdag blir han ØIF Arendal-spiller, igjen! – ØIF Arendal

Lørdag blir han ØIF Arendal-spiller, igjen!

Fra lørdag 11. juli kan ØIF Arendals nyervervelse Lars Jakobsen spille offisielle kamper for ØIF Arendal. Torsdag kom varslet fra hele fem (!) forskjellige forbund!

Tidligere i sommer varslet ØIF Arendal en ny storsignering, Lars Jakobsen. Siden Lars er dansk, har spilt i gresk håndball og skal til Norge, er det lange formelle veier for å få overgangen godkjent.

HER KAN DU LESE ALT OM LARS JAKOBSEN

– Hele fem forskjellige forbund må sette sitt stempel på overgangen, fem forbund og en klubb, forklarer administrasjonssjef Ole Aasen. Det er han som formelt holder orden i overgangspapirene i klubben.

Og Ole forklarer mer:

– Først sender vi overgangen til Norges Håndballforbund, de sender den videre til det Europeiske Håndballforbundet (EHF), som igjen sender den til det Internasjonale Håndballforbundet (IHF), deretter skal det til det Greske Håndballforbundet som igjen ber om en bekreftelse fra den greske klubben. Så skal hele prosessen gå motsatt vei. Og på veien «tilbake» skal overgangen også godkjennes av det Danske Håndballforbundet, ler Ole Aasen litt oppgitt.

Men nå har han altså fått orden på alle papirer og lisensen til vår nye danske er trygt forvart hos Ole Aasen i ØIF Arendals kontorer. Og ettersom vi vet at Lars har handlet hus i Arendal, er det kanskje å forvente at den blir der noen endel år?