Lars Jakobsen forlater ØIF Arendal – ØIF Arendal

Lars Jakobsen forlater ØIF Arendal

ØIF Arendal er enig med en utenlandsk klubb om en overgang for Lars Jakobsen. Lars sin siste kamp for ØIF Arendal vil bli hjemmekampen mot Falk Horten som spilles i Sparebanken Sør Amfi onsdag 21.12 kl 18.00.

Lars er en flott person og har vært en viktig spiller for oss. Når Lars ønsket nye sportslige utfordringer og vi kunne bli enig med hans nye klubb om en overgangssum valgte vi å selge. Vi ønsker Lars lykke til i sin nye klubb, sier Rune Jakobsen.

Jeg har bare gode ting å si om ØIF Arendal. Jeg har trivdes veldig godt i Arendal. Når denne muligheten dukket opp, og det viste seg å være sportslig interessant valgte jeg å takke ja. Jeg kommer til å savne mine lagkamerater og venner i og rundt klubben. Jeg vil takke klubbens ansatte, frivillige, sponsorer og ikke minst supportere (Svermen) for den støtte de har gitt meg og ØIF. Jeg ser frem til å ta fatt på nye utfordringer i 2017, sier Lars Jakobsen.

Hvilken klubb Lars skal til vil bli offentliggjort av hans nye klubb.