Martin Lindell er kåret til Rema1000-Ligaens beste venstreback! – ØIF Arendal
Martin Lindell

Martin Lindell er kåret til Rema1000-Ligaens beste venstreback!

Martin Lindell har blitt kåret til «Årets Venstre bakspiller» – soleklar vinner med 68,5 % av stemmene!

Han har havnet på månedens lag hele 5(!) av seks mulige ganger, nå vinner han prisen for Årets Venstre bakspiller med hele 68,5% av stemmene. Se klipp fra sesongen hans i videoen under.

– Det var vel egentlig forventet, ler Marinko. Han har hatt en kjempe utvikling i ØIF Arendal og vi er super stolte av Martin. Han har uten tvil vært Rema1000-Ligaens beste venstreback.

Når vi ringer Martin så er han meget glad for nyheten.

– Nei altså jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg er veldig stolt og syntes dette er utrolig gøy å høre. Jeg er veldig privilegert av å kunne spille håndball på et så godt nivå og allikevel kunne gjøre det godt.

Han fortsetter…

Når jeg leste de tallene så tenkte jeg bare at dette kan ikke stemme. Det er helt sykt at jeg får 68,5% av stemmene, ler Martin.

Samtidig sier Martin at han savner Arendal og ØIF, og sier at han forhåpentligvis blir å fine på en kamp eller to i løpet av neste sesong dersom det franske kampprogrammet tillater det.

Fikk du med deg at Hermann Gjekstad er klar for ØIF Arendal? Les pressemeldingen og intervjuene ved å trykke på bilde under!