Så mye har Lindas kronerulling generert! – ØIF Arendal

Så mye har Lindas kronerulling generert!

ØIF Arendal har som kjent sendt permitteringsvarsel til klubbens ansatte, spillere, trenere og administrasjon. Dette ville Linda gjøre noe med!

LES OGSÅ:
ØIF Arendal har sendt ut permitteringsvarsler

Vi i ØIF Arendal har alltid vært stolt over tettheten, godheten og samarbeidet med interne- og eksterne parter. Vi er stolte over å få muligheten til å bety noe for så mange mennesker. Linda sin folkeaksjon er et unikt eksempel på akkurat det.

Linda Dagestad Øygarden jobber som arbeidene styreleder for Wood & Food, som driver et snilt lite selskap med butikk og cafè hvor arbeidsplassene er for tidligere rusavhengige mennesker med hull i CVen og helse utfordringer. Samtidig slår Linda et slag for frivilligheten og ØIF Arendal.

Linda Dagestad Øygarden

– På kampdager med ØIF Arendal så er jeg ansvarlig for håndteringen med VIP gjester. Her er oppgavene mine å sørge for at ting blir gjort som det skal, og at at gjestene våre får en god opplevelse.

Nå har Linda starter en kronerulling for ØIF Arendal, som skal hjelpe klubben og guttene gjennom den vanskelige tiden.

Ja det stemmer at jeg har startet en kronerulling. ØIF Arendal er klubben i mitt hjerte og er en organisasjon jeg ville gjort mye for! Det er ikke bare et håndballag som jevnlig spiller kamper, vi er som en familie, her kan en være seg selv og bli møtt med raushet, glede og kjærlighet! Her er en fantastisk energi som jeg liker veldig godt!

Linda & Sondre Paulsen

Derfor så jeg på det som naturlig å starte en kronerulling for klubben. Koronaviruset har spredd mye frykt hos enkeltmennesker og organisasjoner rundt om, men vi kan ikke la oss knekke av den grunn!

En situasjon som dette krever handling. Nå er Norge i gang med en felles dugnad, men jeg følte at jeg måtte gjøre noe mer!

Hvor mye er det blitt samlet inn gjennom innsamlingen auksjonen nå?

– Pengene går rett til guttene sin «botkasse». Som igjen gutta har satt tilgjengelig for å hjelpe klubben & lagkameratene gjennom denne perioden. Jeg kan med stolthet si at det er veldig mange som har bidratt i folkeaksjonen. Folk er positive! Vi har samlet inn 14.000 kroner! Men vi har ingen planer om å stoppe der! Vi håper det er flere som kan bidra, for dette kan man virkelig si går til en «god sak!»

Er det et bestemt beløp man må gi for å være med å bidra?

– Nei, vi vet at det er mange som har det økonomisk vanskelig nå. Derfor er det helt valgfritt hva en vil bidra med, om det er 1 – eller 100 kroner spiller ingen rolle. Det viktigste er at vi er på lag og støtter klubben & guttene vi er så glad i.

Hun avslutter med å si..

Vi vet jo at det blir svært krevende for guttene å ikke få trent og vært sammen som et lag i tiden som kommer. Wood & Food vil derfor invitere alle guttene og støtteapparatet til en deilig lunsj hos oss når vi kan være sammen igjen. Det gleder vi oss til!

Ønsker du å bidra?
Du kan vippse et valgfritt beløp til Linda på nummeret: 95174010

Vi vil takke Linda og alle bidragsrytter som ønsker å hjelpe klubben i disse tider.