Utrolig lagmoral: – Gutta stiller opp for hverandre! – ØIF Arendal

Utrolig lagmoral: – Gutta stiller opp for hverandre!

ØIF Arendals kaptein Eirik Heia Pedersen forteller om samhold og moral på sitt aller beste. Nå varsler han at spillerne vil stille «botkassa» til disposisjon for dem som rammes hardest av permitteringene.

ØIF Arendals lokale gutter, Eirik Heia Pedersen og Sondre Paulsen, utgjør sammen med tillitsmann Kristijan Jurisic spillernes representanter. Nå har de sammen med resten av laget besluttet å avlyse den årlige botkasseturen og vil heller bruke pengene til å hjelpe de som får det mest vanskelig som følge av permitteringene.

– Botkassen vår er på 40.000-50.000 kroner. Vi er enig om at den årlige bot-turen utgår og at pengene vil gå til dem som vil måtte trenge litt ekstra. Vi er flinke i laget til å støtte hverandre, og vi vil komme ut av dette med en enda sterkere bånd. Vi bygger lag i dårlige tider, mener Eirik Heia Pedersen.

ØIF Arendals spillere mottok fredag varsel om permitteringer. Søndag varsler VG at de som permitteres vil motta 100 % lønn de første 15 dagene av permitteringen.

Det vil også komme ØIF Arendals spillere til gode.