Spiller definitivt ikke mot Elverum! – ØIF Arendal
Eirik Heia Pedersen Foto: Jan Espen Thorvildsen

Spiller definitivt ikke mot Elverum!

Seieren mot Nærbø på lørdag kostet mer en svette. Om det ikke ble blod eller tårer, ble det to ubeleilige skader. Mens Olaf har selv-diagnostisert seg som frisk til morgendagens kamp, kommer ikke kaptein til å være på banen.

– Jeg spiller definitivt ikke morgendagens kamp, dessverre.

Det kommer fra kapteinen selv som virkelig har lyst til å delta på slike toppkamper. Og som på ingen måte har som vane å pådra seg skader.

– Det var i en finte jeg kjente at det «hugg til», forklarer han. – Jeg løp litte gran etterpå, men kjente med en gang at det var lurt å spare seg.

Hvor vondt var det?

– På en skala fra 1 til 10, 4 kanskje. Og hadde det vært sesongens siste kamp hadde jeg ofret benet for en sluttspillsseier om det hadde vært noe slik det hadde stått om.

Men det var det altså ikke, så derfor tok kaptein Heia Pedersen «telling» på benken. Hvordan tror du det blir førstkommende søndag, når ØIF Arendal møter Drammen i Sparebanken Sør Amfi til sølvkamp?

– Det er høyst usikkert. Jeg skal til ultralyd i kveld. Da blir det kanskje litt mer klarhet. Men antageligvis kommer det til å bli en kamp mot klokka. Kanskje kommer Drammen-kampen for tidlig. Jeg vet ikke. Men jeg tenker at det for egen del kan det være lurt å tenke sluttspill og ta alt annet som bonus.