En bauta av en kaptein. En dønn solid "arbeidshest". En av de som bærer ØIF Arendals stolte historie på sine skuldre. Han har vært med på å vinne alt klubben har vunnet. Og vil vinne mer. Neste gang han scorer har han scoret ufattelige 1000 mål for klubben i sitt hjerte.

Allikevel må han så inderlig tåle at han «håndballbror», Sondre Paulsen, var første ØIF Arendal spiller som gjorde 1000 scoringer for klubben i rødt og sort. Og gjett om Sondre vet å gni det inn!

Selvsagt er ikke Eirik sen om å påpeke noen absolutte faktum. – Vel Sondre. Hvor mange spillemål har du? Var det rundt 750? Spør han litt ironiske. Sondre har scoret 768 spillemål. 

Og Sondre er heller ikke født uten gode talegaver. – Straffene skal i mål de også vet du. Nei, forresten det vet du ikke vel? Hvor mange har du scoret på?

Eirik Heia Pedersen har altså ingen mål fra 7-meters merket. Men 999 spillemål! E-cup unntatt.

– Jeg håper du har telt opp hvem som skaffer disse 7-meterne, kommer det muntert fra Eirik.

Skal vi se at de står til 1-1 i muntlig!

Akkurat i dag har Sondre scoret 1016 mål, Eirik står med 999. Det er altså kun 17 mål som skiller de to flotte kameratene. Er det noen som tror Eirik kommer til å ta igjen Sondre? Og kommer det til å være andre som får låne ballen neste sesong? Vi bare lurer!