Eirik Heia Pedersen med 999 mål! – ØIF Arendal

Eirik Heia Pedersen med 999 mål!

En bauta av en kaptein. En dønn solid "arbeidshest". En av de som bærer ØIF Arendals stolte historie på sine skuldre. Han har vært med på å vinne alt klubben har vunnet. Og vil vinne mer. Neste gang han scorer har han scoret ufattelige 1000 mål for klubben i sitt hjerte.

Allikevel må han så inderlig tåle at han «håndballbror», Sondre Paulsen, var første ØIF Arendal spiller som gjorde 1000 scoringer for klubben i rødt og sort. Og gjett om Sondre vet å gni det inn!

Selvsagt er ikke Eirik sen om å påpeke noen absolutte faktum. – Vel Sondre. Hvor mange spillemål har du? Var det rundt 750? Spør han litt ironiske. Sondre har scoret 768 spillemål. 

Og Sondre er heller ikke født uten gode talegaver. – Straffene skal i mål de også vet du. Nei, forresten det vet du ikke vel? Hvor mange har du scoret på?

Eirik Heia Pedersen har altså ingen mål fra 7-meters merket. Men 999 spillemål! E-cup unntatt.

– Jeg håper du har telt opp hvem som skaffer disse 7-meterne, kommer det muntert fra Eirik.

Skal vi se at de står til 1-1 i muntlig!

Akkurat i dag har Sondre scoret 1016 mål, Eirik står med 999. Det er altså kun 17 mål som skiller de to flotte kameratene. Er det noen som tror Eirik kommer til å ta igjen Sondre? Og kommer det til å være andre som får låne ballen neste sesong? Vi bare lurer!