Eirik Heia Pedersen før semifinale mot Drammen: – Champions League er noe alle har lyst til å være en del av! – ØIF Arendal

Eirik Heia Pedersen før semifinale mot Drammen: – Champions League er noe alle har lyst til å være en del av!

Eirik Heia Pedersen er kaptein med stor K i ØIF Arendal, vi har tatt en prat med kapteinen før det smeller mot Drammen i semien i sluttspillet!

Så var det klart at vi møter Drammen i semifinalen, har du noen tanker om det?

– Alle lag som er i semifinale er gode så har ikke så mye å si hvem vi møter.

Hvilke spillere er det vi skal passe på i Drammen og hva er styrkene til Drammen som lag?

– Drammen har noen sentrale spiller som gjør de til det topp fire laget som nå er i semi. Jøran er motoren i laget og driver opp tempo, Herman er skytteren som har kommet veldig frisk tilbake etter skade, Joakim er en god strek som er flink til å irritere opp spiller inne på streken. Så kanskje den viktigste spilleren er Mattias i mål som virkelig kan stenge buret og har vært eliteseriens beste målvakt i år etter min mening.

Hva er de viktigste tingene for at vi skal gå til finalen?

– Får at vi skal gå til en finale må forsvarsspillet og keeperspillet være like bra eller litt bedre en det var mot fyllingen.

Hvor sugen er du på å nå en finale?

– Man blir aldri lei av å spille en finale, der ligger jo CL plassen også. Det er jo noe alle håndballspiller har lyst til å være en del av.

Etter 2-0 i kvartsfinalen mot Fyllingen. Hvordan er stemningen i laget?

– Vi har en god miks med forskjellig type mennesker i laget/rundt laget og det er en av nøklene til at stemningen er så god i laget. Hjelper selvfølgelig å vinne kamper også!

Du er stor kaptein med stort K, du er et stort forbilde for alle yngre. Kan du si litt om din kapteinsrolle?

– Liker ikke helt det spørsmålet for jeg er ikke typen som roper høyest. Så jeg prøve å gå foran som et godt eksempel med det jeg gjør på trening og i kamp. Alltid gi alt og ikke gi opp

Hva kjennetegner et ØIF Arendal lag?

– Godt samhold, et lag som blør for hverandre med innsats og vilje.