Dette sier gutta om Nærbø kampen! – ØIF Arendal
Olaf Richter Hoffstad. Foto: Jan Espen Thorvildsen

Dette sier gutta om Nærbø kampen!

Gutta har store forventninger til helgens kamp mot Nærbø!


Kampen på lørdag kommer til å bli vanskelig, innleder Olaf..

Nærbø er et ungt og bra lag med mye innsats. De kan slå hvem som helst i eliteserien, og det må vi huske på når vi går inn til helgens kamp. Vi må være psykisk tilstede og ikke gi etter dersom det kan stanger litt imot. Vi er i god form, samtidig som vi har muligheten til å legge press på Drammen.. Det blir en ordentlig morsom kamp, sier Olaf mens han smiler lurt..

P.S Drammen spiller sin kamp på søndag. De skal møte Bækkelaget på bortebane.

Kjøp billetter til kampen her!

Er det noen i Nærbø troppen vi bør frykte mer enn andre?

Nei, ikke som jeg kommer på. Som sagt, Nærbø er et sterkt kollektivt lag. Vi må konsentrere oss om oss selv og sørge for at vi er i toppslag!

Eirik Heia Pedersen slenger seg også på..

Vi må passe oss for Steffen Stormo Stegavik. Han er enormt god i ankomst fasen, scorer mye mål og er rett slett vanskelig å stoppe, men som Olaf sier – vi må ha et stort fokus på oss selv. Spiller vi slik vi har gjort den siste tiden så skal nok ikke Stegavik være et problem!

Det ryktes om at det kommer mye folk til Sparebanken Sør Amfi til helgen. Hva ville et fult Sparebanken Sør Amfi betydd for gutta?

Det er ingen steder i Norge det er bedre å spille kamper enn i Sparebanken Sør Amfi. Det er utrolig gøy at det ryktes mange til helgens kamp, og en full tribune hadde betydd veldig mye for oss. Spillet vårt får seg en ekstra dimensjon når hallen er full og lydnivået er på topp, sier Olaf.

LES OGSÅ:
ØIF Arendal VS Nærbø – Gjestene mobiliserer igjen!

Olaf Richter Hoffstad. Foto: Jan Espen Thorvildsen

Det er ingen steder I Norge det er bedre å spille kamper enn i Sparebanken Sør Amfi! – Olaf

Eirik avslutter..

Det hadde vært veldig kjekt med fult hus mot Nærbø! Stemningen som var rundt sluttspillkampen mot Nærbø i fjor var magisk. Det blir fort blir like spennende denne gangen, vi er i en svært gunstig posisjon med tanke på Europa. I tillegg så kan vi sikre medalje i morgen visst vi vinner, så dette kan bli gøy!

Billetter til den nest siste hjemmekampen mot Nærbø kan kjøpes her!