Livsviktige poeng i medaljejakten! – ØIF Arendal

Livsviktige poeng i medaljejakten!

ØIF Arendal tok alle poengene i en «slitekamp» borte mot Halden!

Det startet svært mørkt for guttene våre. ØIF Arendal stanget og stanget, men klarte ikke å omsette sjansene til mål. I den andre enden traff Halden på alt. Det tok hele 8 minutter og 57 sekunder før det første målet vårt kom. Da sto det 6-1 til hjemmelaget.

Dette var en kamp som inneholdt det meste. Mye kriging og sliting mellom lagene, det hele var en fysisk styrkeprøve for våre gutter.

..Men guttene sto i det, sakte men sikkert kom laget tilbake fra den forferdelig starten.

Resultatet ble nærmere «à jour» ved pause, 12-11 til hjemmelaget.

Vår neste kamp hjemmekamp!

ØIF Arendal tok med seg det «positive» resultatet inn i 2. omgang, og kom ut i fyr og flamme. De leverte en særdeles sterk omgang med flotte angrep og sterkt etablert forsvarspill.

Guttene våre tok mer og mer over kampen, og etter en halvspilt første omgang så var guttene for første gang i ledelsen, 16-17.

Halden begynte å slite med å få uttelling, og nå var det de som måtte ut å jage etter et resultat.

Det klarte de aldri, med 2 minutter igjen ledet ØIF Arendal 22-24, og holdt på denne ledelsen resten av kampen.

Dette var ekstremt, rett og slett ekstremt deilig!
– supportersjef Jørn Holmestrand

Til slutt ble resultatet 22-24 til ØIF Arendal. Vi klatrer til en 2. plass ettersom Drammen tapte sin kamp i dag mot Elverum.