De neste to kampene ga 0-poeng i 2019… – ØIF Arendal
Eirik Heia Pedersen mot Halden 2018/2019

De neste to kampene ga 0-poeng i 2019…

Sesongen da ØIF Arendal ble seriemestre startet med hjemmekamp mot Elverum etter VM-pausen. Deretter ble det tap hjemme mot Runar og borte mot Halden. Og seriemesterskapet virket tapt…

Skal det bli medaljer i årets serie, uansett valør, må ØIF Arendal klare noe man ikke klarte i suksess-sesongen 2018/2019. Vi må vinne onsdagens kamp borte mot Halden og påfølgende hjemmekamp mot Runar.

Hvem husker vel ikke thrilleren fra oppgjøret i Sparebanken Sør Amfi mot Elverum.

André Lindboe kom til ØIF Arendal før sesongen. Ble toppscorer med seks mål mot gamleklubben, deriblant vinnermålet, da hjemmelaget slo Elverum 25-24 og vi med det fikk en luke på tabelltoppen.

Lindboe forlot Elverum rett før denne sesongen og lovet at han skulle hjelpe ØIF Arendal å ta opp «fighten» slik at det ikke blir Elverum-triumf hvert år.

Det 25. målet som avgjorde kampen satte han inn på straffekast.

Det var en kamp hvor det svingte. ØIF Arendal ledet 15-13 ved pause, men laget greide ikke å score på de 11 første minuttene av 2. omgang, og plutselig sto det 15-18 etter fem strake Elverum-mål.

Så var det Elverums tur til å rammes av målskrekk, og etter seks hjemmemål på rad sto det 21-18 på tavla. Deretter fulgte lagene hverandre tett inntil hjemmelaget og de fleste av de 2011 tilskuerne kunne juble ved kampslutt.

Så kom nedturene tett…

Ikke før var seieren over Elverum fortært, før nedturene skulle vise seg å stå i kø. Først var det til Runar som kom til Arendal og «banket» hjemmelaget med 31 mot våre 28. Det gikk ikke som planlagt…

LES OGSÅ: – Skikkelig nedtur mot Runar

Deretter skulle «kjerringa» reises borte mot Halden…

Onsdagskamp borte mot haldenserne er alltid en krevende oppgave. Så også denne gangen. Halden «knuste» oss 30-24. Vi var så godt som sjanseløse…

LES OGSÅ: – Tabelltopp, tross nedtur mot Halden

Det er med andre ord noen svært så krevende kamper vi har foran oss. Først borte mot Halden onsdag. Så neste søndag (23. februar) hjemme mot Runar.