Hyllest til vår danske viking! – ØIF Arendal

Hyllest til vår danske viking!

Jesper Munk reiser hjem til Danmark etter sesongen.

Jesper Munk reiser hjem til Danmark etter sesongen. Han har vært en svært viktig bidrags yter for ØIF Arendal både på og utenfor banen! På banen har han vært en tøffing, en som har stått frem og gått i krigen. Utenfor banen har han hatt en stemme, en stemme for laget og en stemme for hele håndballen i regionen.

Daglig Leder i ØIF Arendal, Bjørn-Gunnar forteller: Jesper har vært veldig viktig for oss. Han er en svært ambisiøs og hardtsatsende spiller! En ekte viking av en danske, som virkelig har hjerte på riktig sted.

Jesper har gitt alt for ØIF Arendal, og er virkelig en profesjonell type. Han har vært i gjennom mye med oss, og det ble toppet med fjorårets gullsesong. Det er vemodig å måtte si farvel til Jesper nå, men vi ønsker han all lykke for fremtiden, sier en litt bedrøvet Bjørn-Gunnar.

En sentral spiller i laget, og en sentral spiller for eventyret ØIF Arendal har hatt de siste årene – Bjørn Gunnar Bruun Hansen