Dette bildet er positive ØIF-nyheter – ØIF Arendal
Kristian Rammel er tilbake i trening

Dette bildet er positive ØIF-nyheter

Fortsatt er flere spillere ute av spill, men på trening denne uken har det dukket opp svært positive nyheter.

Se på bildet øverst og på forsida! Hvem er det du ser i aksjon der?
Ja, det stemmer. Du har sett riktig. Kristian Rammel er i sving igjen, skjønt han neppe er på banen mot Kolstad førstkommende onsdag.

Den høyreiste strekspilleren nærmer seg et comeback, som gjør at skadesituasjonen til ØIF Arendal ser litt lysere ut enn da vi skrev 1. januar.
Eksakt når Rammel er spilleklar, er fortsatt litt i det blå, men at han trener med resten av laget i spilleøktene, det må vi ta som en strålende nyhet.

Kristian Rammel i aksjon under en spillsekvens på trening torsdag.

La oss ta en kikk på status for resten av de skadde spillerne.
Luigj Quni ble skadet da han var på landslagssamling med Kosovo forrige uke. Men Quni varsler selv at det ikke er noe alvorlig. Han trente både sammen med laget, i tillegg var han også i treningsstudioet og hadde noen runder med alternativ trening.
– Alt ser ut som at jeg spiller onsdag, slår Quni fast.

Herman Thysted er også i trening igjen, som vil gavne andrelaget, G18 og G16 i ukene fremover. Han er med på A-treningene, men ikke med i alle spillsekvensene.

Hermann Vildalen må fortsatt ise ned kneet etter trening. Her fra treningen torsdag, sammen med hjelpemann Per Egil Westin og oppmann Trygve Røisland.

For Richard Lindström, som har pådratt seg en ryggskade, er prognosene mer usikre. Han må trolig vente i minst to måneder til før han kan begynne å trene med ball. Dermed får vi trolig ikke se svensken på banen før vi skriver sluttspill.
Adrian Evensen er også et stykke unna å komme tilbake. Etter meniskoperasjonen før jul, ble det sagt fem til seks måneder før han kunne være tilbake.

Det som er positivt, er at Adrian kan kaste krykkene i neste uke.

Hermann Vildalen er den siste langtidsskadde spilleren på lista, som denne sesongen har vært vondere enn det vondeste året.
For Hermanns del ble det tidligere antydet at han kunne være i gang i midten av februar, en prognose som fortsatt står seg.