Bringserien: Ett tap og en seier for G16 – ØIF Arendal

Bringserien: Ett tap og en seier for G16

Øyestads G16 lag imponerte stort i søndagens første kamp mot Dale. Kompromissløsse gikk de til verk og stoppet ikke får Vestlands-laget var utklasset.

Øyestads G16 lag har ambisjoner i Bringserien. Og sluttspill er noe som det drømmes om. For å nå sluttspillet må man være et av de 4 beste lagene i sin avdeling med 12 lag. I 1. runde som ble spilt i høst ble det 2 seire på 2 kamper. Søndag som var ble 2. runde spilt og motstandere var Dale og Elverum. Runden ble spilt i Elverum.

Øyestad G16 klar for Bringserie etter utklassing

I første kampen var Dale motstander og Kjetil Øygardens gutter imponerte fra start og stoppet ikke før det stod 37-15 i målprotokollen.

I dagens 2. kamp mot Elverum startet Øyestad-guttene forrykende og ledet hele 10-5. Inn mot pause jevnet det sett litt ut, men stadig med Arendal-gutta foran i målprotokollen.

Kanskje var det at Øyestads gutter fikk et betydelig tettere kampprogram som etterhvert ble utslagsgivende? I alle fall virket det som om guttene gikk tom for krefter. Elverum tok utover i 2. omgang over føringen og kunne etterhvert styre oppgjøret inn til 28-24 seier til hjemmelaget.

For en uke G20 til kvartfinale NM, G18 til Lerøyserien og G16 til Bringserien

Men at våre gutter fikk vist at de på sitt beste ikke behøver å frykte å møte Elverum, det er hevet over enhver tvil.

Øyestad-gutta ligger nå på 5. plass på tabellen. Likt poeng med både Elverum og Sandnes HK som begge ligger over «streken» til sluttspillet. 2 poeng bak serieleder Reistad og Ski.