Ga håp for fortsettelsen – ØIF Arendal
Olaf Richter Hoffstad. Foto: Jan Espen Thorvildsen

Ga håp for fortsettelsen

Det ble ikke avansement til gruppespillet i EHF Cupen på ØIF Arendal, men prestasjonene over to kamper mot Nantes, gjør at spillerne tror det kan bli mye moro fremover.

Det var virkelig moro i Sør Amfi søndag ettermiddag og kveld, med en stemning det er lenge siden en har opplevd i hallen. Kristian Rammel sa rett ut at det var den kuleste håndballopplevelsen han hadde hatt i en norsk hall.

Men nå er det tilbake til eliteseriekamper igjen, og denne ukens utfordringer er kanskje de tøffeste en kan oppleve i den hjemlige serien. Onsdag venter Elverum hjemme i Sør Amfi, mens det på søndag er en tur til Drammen og Drammenshallen som venter. Der står laget som før sesongen ble regnet som seriefavoritt på motsatt halvdel.

Men prestasjonene over to kamper mot Nantes, der det endte med en knepen exit fra det gjeve selskapet i EHF Cupen (59-60 over to kamper), har gitt spillerne en solid porsjon ekstra selvtillit.
– Fortsetter vi slik, da kommer vi til å bli bra fremover. Vi gjør lite feil og opptrer disiplinert. Dette lover veldig bra, slo kaptein Eirik Heia Pedersen fast etter kampen søndag.

Eirik Heia Pedersen Foto: Jan Espen Thorvildsen

Olaf Richter Hoffstad sa det slik:
– Vi skal i alle fall prøve å gjøre det like godt fremover. Men vi skal også huske at det venter tøffe tak i kampene som kommer!


Kristian Rammel mener at kampene mot Nantes og seriekampene i det siste er et bevis på at laget er på rett vei.
– Det burde absolutt være et bevis på at vi er på rett vei. Dette gir oss motivasjon i massevis, sa Rammel.