#Gjøre Du stolt! – ØIF Arendal

#Gjøre Du stolt!

Foran årets sesong handlet det om en ting når det gjaldt Europacup – ØIF Arendal skulle sette klubbrekord i turneringen! Det har tapre ØIF Arendal-gutter så ettertrykkelig visst at de har gjort. Hvem ville noen gang trodd at våre gutter skulle tape med 1-mål over to kamper mot HBC Nantes?! Ett mål!!! Stillingen etter 60 minutter, 60-59 til Nantes…

I ØIF Arendal pågår det en spennende verdiprosess om dagen. Visjonen ble endret tilbake på årsmøte i mars den er på ekte Arendals-dialekt – #GjøreDuStolt. De to prestasjonene som laget har visst i Nantes forrige søndag og i Sparebanken Sør Amfi denne søndagen må være klubbens stolteste øyeblikk.

Aldri, aldri, aldri har noen menn i svarte og røde ØIF Arendal-drakter prestert håndball på så høyt nivå som våre menn har gjort den siste uken. Joda, ØIF Arendal har blitt både seriemestre og Norgesmester en gang begge deler i samme sesongen. Det spiller ingen rolle. Den prestasjon som våre gutter har visst mot et av verdens beste håndball-lag viser at de forsøk klubben gjorde på å komme med i Champions League foran sesongen, like godt kunne vært kronet med hell!

Selvsagt gjør det vondt for gutta på banen å være så nære, men allikevel ikke nære nok. Men det var ikke et eneste trist, surt eller leit ansikt å møte på vei ut av Sparebanken Sør Amfi. Publikum var fortryllet over dette lagets «sinnsyke» prestasjon. Publikum var så fortryllet at kanskje var det nettopp dette som skulle til for å vekke hele Arendal, Aust-Agder og store deler av Sørlandet til endelig å forstå hva Europacup egentlig handler om.

Kampsponsorer

2 500 tilskuere omkranset et fantastisk arena og hvor stemningen virkelig løftet seg mot slutten av kampen. I det alt skulle avgjøres. La gå, Nantes hadde en viss form for kontroll. En viss. Men ikke mer enn at uten hjelp av heldige dommeravgjørelser på det absolutt verst tenkelige tidspunktet av kampen for hjemmelaget, kunne det like godt vært nettopp hjemmelaget som hadde klart den endelige bragden.

Dette er en prestasjon å være stolt av. Det er vi sikre på at spillerne også kjenner på. Dessverre er det ingen tid til å nyte den. For allerede på onsdag kommer Elverum på besøk. Da må det leveres på samme nivå. For årets sesongåpning har tatt fra oss feilmarginene for resten av sesongen.

Sponser ØIF Arendal

Så da håper vi at DU også finner veien tilbake til Sparebanken Sør Amfi. Da skal du igjen få se stor, riktig stor idrett! Et lag som imponerer med flotte prestasjoner i Champions League, ett annet som har levert like fantastiske prestasjoner i EHF-cupen!

Norsk herrehåndball er i ferd med å heve og hevde seg også i internasjonal klubbhåndball. ØIF Arendals kamper mot HBC Nantes har sendt varselskudd til hele håndball-Europa!

Kampstart onsdag 24. november kl. 19.15