Dette er ØIF Arendals målscorere så langt i sesongen! – ØIF Arendal

Dette er ØIF Arendals målscorere så langt i sesongen!

Lenge var det ØIF Arendals venstrekant, Olaf Richter Hoffstad, som tronet øverst på toppscorer statistikken. Men nå er det en rutinert ringrev som virkelig har visst storform. Tipper du hvem?

Ser man utelukkende på spillemål, er det faktisk «dødt løp» mellom tre av ØIF Arendals toppspillere. Sondre Paulsen, Martin Lindell og Olaf R. Hoffstad har alle scoret 36 spillemål.

ØIF Arendals toppscorer så langt, Sondre Paulsen, har også 20 scoringer fra 7-meteren. Det gir han 19 måls forsprang på Martin Lindell som har en scoring fra straffekastlinjen. Olaf slipper ikke til når ØIF Arendal får skyte fra 7-meter og har dermed heller ingen scoringer utover spillemålene.

Sondre Paulsen har et imponerende gjennomsnitt på 6,2 mål pr. kamp han spiller. Det forteller mye om spillerformen til ringreven. Og det fører han opp på andreplassen blant norske toppscorere i Rema1000-ligaen…