Kaller inn til strategimøte! – ØIF Arendal

Kaller inn til strategimøte!

På årsmøte 2019 (for 2018) leverte ØIF Arendals styre en 5-årsplan for klubbens utvikling. Denne ble vedtatt av klubbens medlemmer. Nå starter revisjonen av planen og klubben vil ha deg med på prosessen!

– Førstkommende tirsdag kl. 17-19 i Sparebanken Sør Amfi ønsker vi en hyggelig inngang på årets strategiarbeid. Frivillige, sponsorer, Svermen, vi ansatte og andre venner av ØIF Arendal inviteres til å delta, forklarer daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Målsettingen er å inkludere flest mulig i både målsettinger, strategi og handlingsplaner for de kommende sesonger.

– ØIF Arendal eies av klubbens medlemmer. Vår visjon er å gjøre Du stolt. I det bilde ønsker vi at «alle» skal involvere seg i hvordan veien videre skal være. Administrasjon presenterer planen slik den er i dag. Og så skal vi diskutere endringer, forbedringer og korrigeringer sammen med alle som er glad i klubben.

Det er tydelig at eierskap til både prosess og resultater er viktig for ØIF Arendal.

– Vi har til og med laget film om det. Det som skaper toppklubber er ikke trofeer, profiler, trenere eller enkeltpersoner. Det er klubbens supportere. Kjærlighet. Engasjement. Troskap. Skuffelse. Glede. Forbannelse. Pur lidenskap. Det er alle disse menneskene som kjenner på en eller flere av disse følelsene som er ØIF Arendal. Nå ønsker vi å engasjere dem til å være med på å stake veien videre, forklarer den daglige lederen.

Supporterne skaper toppklubber!

– Deres følelser og engasjement er bærebjelken til klubben. Løftet frem av sponsorer som gjør det mulig og en fantastisk bukett håndballspillere som ikke vil spille noe annet sted enn i Arendal.

Nå vil altså klubben ha nettopp deg med i prosessen. Du skal få være med å bestemme hvilken vei DIN klubb skal ta de kommende sesonger.

Våre supportere skaper toppklubber

Møt opp i Sparebanken Sør Amfi tirsdag 24. september kl. 17.00!
Enkel servering