Reaksjonene: – Vi har sikret oss en av Europas beste rekrutt-trenere – ØIF Arendal

Reaksjonene: – Vi har sikret oss en av Europas beste rekrutt-trenere

Marinko Kurtovic, André Jørgensen Hofstøl, Kurt Eckholdt, Marianne R. Johsen og Rudi Andersen er alle imponert over Luka Panza og like imponert over at ØIF Arendal og Øyestad har fått han til Norge og Sørlandet. Les reaksjonene deres her:

Marinko Kurtovic – hovedtrener ØIF Arendal
– Jeg er super glad for at vi har klart å finne en så dyktig faglig person. Med taktiske og tekniske evner på aller høyeste nivå. Han er akkurat det vi er ute etter. Luke er en håndballnerd og han er god både på og utenfor banen. Vi er superstolte av å ha gjort et sånt scoop.

– All ære til Best Way Managment og Peter K. Bertelsen i Danmark. De har gjort en strålende jobb for ØIF Arendal ved å knytte oss og Luka sammen.

André Jørgensen Hofstøl – sportssjef ØIF Arendal
– Vi har sikret oss en av Europas beste rekrutt-trenere. Det viser CV-en hans og er dokumentert med de resultater han har oppnådd ikke minst med kroatiske yngrelandslag.

– Det er ganske utrolig at vi har klart å få en med hans historikk og CV til Arendal. For den CV’en er rett og slett imponerende. Og da vi snakket med Luka forsterket han bare det inntrykket som CV og referansesjekker hadde skapt.

– Med dette sender vi et signal til alle våre yngre spillere. Vi satser på dere!

Kurt Eckholdt – leder i Øyestad håndball
– Han har en kompetanse som enhver klubb i Europa ville vært interessert i og vi her så heldig for at han har valgt Arendal som sin arbeidsplass minst de neste tre sesonger. Han har mange spennende tanker og idéer om hvordan vi kan utvikle oss til å bli en foregangsklubb og fortsette fremmarsjen i norsk og internasjonal håndball.

– Vi gleder oss stort over at han har valgt å fortsette sin trenerkarriere i ØIF Arendal

Rudi Andersen – ressursperson i ansettelsesutvalget og styremedlem i ØIF Arendal
– Det var mange kvalifiserte søkere, spennende kandidater. Og det viser på alle måter at ØIF Arendal er attraktiv. Dette skal være med på å sikre rekruttering av lokale spillere via egen klubb. Gi et ordentlig løft til de spillerne som viser potensiale.

– Selv om en klubb som ØIF Arendal også må se etter spillere i et stort geografisk område, er denne ansettelsen å sette handling bak vår strategi om å rekruttere frem egne spillere.

 Marianne R. Johnsen – ressursperson i ansettelsesutvalget
– Ansettelsen av Luka Panza var det beste resultatet vi kunne få. Det er det ingen tvil om. Vi har hatt utrolig mange veldig godt kvalifiserte søkere. Jeg må innrømme at det overrasket meg. Vi har hatt Skype-intervjuer fra flere steder i Europa. Og søkerne har vært fra 20 til 60 år.

– At ØIF Arendal kan ansette en ungdomslandslagstrener med de resultatene Luka kan vise til, er jeg rett og slett imponert over.