Luka Panza: – Jeg ser oppgaven i ØIF Arendal som et profesjonelt skritt fremover! – ØIF Arendal

Luka Panza: – Jeg ser oppgaven i ØIF Arendal som et profesjonelt skritt fremover!

Mens alle i Øyestad og ØIF Arendal jubler høyt over ansettelsen av Luka Panza, er hovedpersonen selv overbevist om at en «overgang» til klubben er et karrierefremmende steg. Nå gleder han seg til å starte.

– Jeg har snakket inngående med klubbens ledelse. Og jeg kjente umiddelbart igjen felles idéer om hvordan vi skal kunne utvikle spillere sammen, forteller Luka.

Han har tydeligvis blitt imponert over det som har møtt han i ØIF Arendal og Øyestad. Og det sier ikke så lite når man kjenner hans bakgrunn.

– Den første målsettingen er å heve nivået ytterligere på arbeidet med yngre spillere. Og fra det arbeidet skal vi utvikle spillere som trener seg inn på elitelaget.

Ambisjonene må være som musikk i ørene på ØIF Arendals styre som for en god stund siden har vedtatt klubbens strategi og hvor man ønsker å utvikle egne spillere som noe av grunnlaget for fremtidens Champions League-spill i Sør Amfi.

– Jeg har langsiktige planer for mitt engasjement i ØIF Arendal og Øyestad. Jeg skal legge ned et profesjonelt stykke arbeid og håper at det skal gi de beste resultater. Jeg er sikker på at jeg sammen med de ressursene som allerede er på plass, skal bidra til en spennende fremtid både for yngre spillere og for klubben.