NM-trekingen: Han jublet mest av alle! – ØIF Arendal

NM-trekingen: Han jublet mest av alle!

Da det ble FyllingenBergen mot ØIF Arendal var det en som satt i Bergen og jublet høyt. ØIF Arendals leiesoldat Kjetil Åndal fikk sin drømmemotstander i NM!

Han har kommet godt i gang med sin nye tilværelse i Bergen. Og han trives som bare det med de gule og blå fra byen mellom de syv fjell.

– Jeg jublet i taket. Dette var akkurat hva jeg ønsket meg. ØIF Arendal i Sparebanken Sør Amfi. Jeg gleder meg til gjensyn med gamle kjente, kommer det ganske så offensivt fra Kjetil.

Kjetil ble toppscorer for FyllingenBergen da bergenserne slo ut Sandes i forrige NM-runde.

Link til Amiga Garderobens konkurranse: http://j.mp/2Xua5Z9

– Vi satser mot NM-finale i Oslo Spektrum i romjulen. Så da må vi slå ØIF Arendal i løvens egen hule, forklarer han alt annet enn defensiv.

Og han har ikke tenkt å holde informasjon om ØIF Arendal tilbake fra nye lagkamerater.

– Nei, det kan jeg ikke. Jeg kommer til å dele med både spillere og trenere. Gi dem de tips jeg har å gi. At det er ØIF Arendal som står på den andre siden når dommerne blåser igang, kommer ikke til å bety noe. Da handler alt om å vinne kampen.

Vi skal slå løven i løvens egen hule!

Kjetil Åndal, utleid ØIF Arendal-profil i FyllingenBergen

Hvilket lag holder du som favoritt?

– Det er vanskelig å si. Begge lagene har bare spilt en seriekamp. Det blir veldig spennende tror jeg. Vi får ta kampen og se hvor vi står når dommerne blåser av.

Er det noen ØIF Arendal-spillere du tenker at FyllingenBergen må forberede seg ekstra mot?

– Nei, det tror jeg ikke. I ØIF Arendal er det gode spillere i alle posisjoner. Og det er gode spillere å sette inn om ikke de som starter gjør det bra. Vi må nok at et brett fokus i alle posisjoner om vi skal vinne i Arendal.