– Årets beste kamp – ØIF Arendal
Foto: Jan Espen Thorvildsen

– Årets beste kamp

Marinko Kurtovic gleder seg til det han mener blir årets beste kamp, og sier spillerne hans skal opp til eksamen mot Haslum i kveld.

– Det er i slike kamper det gjelder. Skal vi være med hele veien har vi ikke råd til å tape hjemmekamper som dette. Nå er det opp til guttene å vise at de kan, sier ØIF Arendal-treneren.

Kurtovic liker ikke snakk om seriegull, men innrømmer at kampen langt på vei er en seriefinale.
– Det gjenstår fire tøffe kamper. Men med seier mot Haslum er vi på god vei, sier han.

Kurtovic har de siste dagene drillet mannskapet sitt i forsvarsspill, som han mener blir nøkkelen mot et kontringssterkt Haslum-lag. Samtidig vil disiplinert angrepsspill bli avgjørende.

– Haslum kontrer med hele laget når de får muligheten. Vi har ikke råd til tekniske feil eller dårlige avslutninger mot et så godt lag som Haslum. Klarer vi i tillegg å sette forsvarsspillet, har vi gode sjanser, sier Kurtovic, som roser formen til Bærums-laget:

– Haslum er det laget med best form i Grundigligaen per nå. Det blir en tøff kamp, men jeg gleder meg, sier han.

Før dagens kamp er ØIF Arendal for første gang favoritter mot de seiersvante bæringene. Det gjør ØIF Arendal-treneren stolt.

– Alle lagene har fått respekt for oss. Det gjør meg stolt at vi er kommet dit, og jeg håper publikum har anledning til å komme på kamp, sier Kurtovic som gleder seg til kampen:

– Dette er ligaens to beste lag for øyeblikket. Begge lagene har gode spillere og spiller underholdende håndball. Dette blir årets beste kamp i Sparebanken Sør Amfi, sier Marinko Kurtovic.