– Alt vi trenger å gjøre, er å slippe inn færre mål enn dem … – ØIF Arendal

– Alt vi trenger å gjøre, er å slippe inn færre mål enn dem …

Martin Lindell har minst tre, maks ti kamper igjen i ØIF-drakten, og vil avslutte på best mulig måte. Han har vært formspilleren i slutten av seriespillet og kvartfinalene.

Som tidligere bekjentgjort, skal altså Martin Lindell flytte hjem til Sverige når sesongen er over. Men først skal han gi alt for ØIF i sluttspillet.

Onsdag braker det løs. Det er Kolstad som står for tur i den første av fem semifinaler, etter at ØIF sendte Nærbø ut av kvartfinalen. Trønderne kan bli en hard nøtt, etter at de satte serietreer Drammen ut i kvartfinalen.

Martin Lindell gleder seg kanskje mer enn de aller fleste til kampen. Til tross for kjenning med hamstringproblemer, er han klart til kamp.

– Dette blir herlig. Slike kamper er alltid gøy. Det er alltid morsomst når det er noe som står på spill, smiler han.

 

Og det er virkelig noe som står på spill, for skal ØIF ha mulighet til å vippe Elverum ned fra sluttspilltronen, da må Kolstad settes ut av spill i semifinalen, som spilles over fem kamper, der hver og en kamp må ha en vinner. Det kan med andre ord bli utallige timer med håndballmoro de kommende par ukene når semifinalene skal utkjempes.

– Hvordan skal dere ta Kolstad?

– Alt vi trenger å gjøre, er å slippe inn færre mål enn dem, svarer han.

Han trekker frem at det også er om å gjøre å få godt med kraft i avslutningene.

– Som regel er det litt ledig plass oppe i krysset, tilkjennegjør Lindell.

 

Martin Lindell tror det blir en morsom kamp i Sør Amfi på onsdag. Han håper hallen fylles av svarte og røde supportere som kan drive laget frem og gi dem det lille ekstra de trenger av krefter og motivasjon under kampen.

– Vi har vær gode mot dem før, men det er et lag som har bra individuelle spillere. Det er tøft mot dem hver gang, oppsummerer Martin.

Skaden skal ikke hemme ham i semifinalen(e).

– Hamstringen sitter og spøker litt, men jeg er klar, hundre prosent klar, lover han.

 

Han har hatt en bra sesong, men det er først i andre halvdel at vi virkelig har fått se hva som bor i den hardtskytende svensken.

– Alt handler om å ta sjansen når en får den. Det er litt vanskelig å si hvorfor det har gått så bra i det siste. Jeg synes hele sesongen har vært bra, men at jeg har utviklet meg i riktig retning den siste tiden. Derfor har spillet også blitt bedre, forklarer Martin.

– Hvilken type kamp får vi?

– En sluttspillsemifinale byr ikke så ofte på pent spill. Kampene lever sitt eget liv. Det blir mye fighting, det er det eneste jeg er sikker på, slår han fast.