Kampdag: – Vi har aldri noen ganger før… – ØIF Arendal

Kampdag: – Vi har aldri noen ganger før…

– Jeg har aldri før spilt på et lag med så mange gode spillere i stallen på en gang, sier kaptein Eirik Heia Pedersen.

– Vi har aldri før trent så mye og så godt som vi gjør nå, noen gang med noen lag jeg har trent, forteller hovedtreneren Marinko Kurtovic.

– Vi har aldri levert fysiske tester på det nivået vi gjør nå, sier en imponert fysisk trener Hans Olav Uldal.

– Vi har aldri solgt så mange sesongkort hverken til private eller sponsorer foran noen sesong som foran årets, sier administrasjonssjef Ole Aasen.

– Vi har aldri hatt så mange dugnadsmedarbeidere til å gjøre så mye dugnad og gjøre så mange oppgaver som vi gjør denne sesongen, sier arrangementsjef Per Carsten Michelsen.

– Vi har aldri før hatt så mange sponsorer som vi har i inngangen til denne sesongen, forteller salgssjef Jørn Holmestrand.

– Jeg er stolt over det alle klubbens avdelinger har visst av utvikling de seneste sesonger. Skikkelig stolt, sier klubbens daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

ØIF Arendal har vært i en rivende utvikling de seneste sesonger. Alle avdelinger leverer #LittBedreHverGangViMøtes. Og sammen har vi løftet klubben mot fantastiske høyder.

Og det klubben og alle dens medarbeidere, spillere, trenere, styret, sponsorer, dugnadsmedarbeidere, tillitsvalgte, forsøker å leve opp til den nye visjon:

Gjøre DU stolt!

håper vi på to ting. At du hjelper oss med å fylle opp hallen til kveldens kamp. Og at gutta leverer 2 poeng i sesongpremieren. Blir du med?

Kaptein med stor K! I dag leder han laget sitt inn i ny sesong. En svært spennende sesong!