– Vi er klare! – ØIF Arendal
Foto: Jan Espen Thorvildsen

– Vi er klare!

Etter en knallhard treningsperiode møter ØIF Arendal Nøtterøy til tøff bortekamp søndag. Kaptein Eirik Heia Pedersen melder om en kampklar spillertropp.

– Vi har aldri trent så mye og så godt i januar tidligere. Den siste uken har treningene vært roligere, så nå har vi fått tilbake mye energi. Vi klare for en spennende vårsesong, sier ØIF Arendal-kapteinen.

ØIF Arendal har møtt Nøtterøy i ni offisielle kamper som elitelag. Fasiten for ØIF Arendal er fire seire, to uavgjort og tre tap. Det er med andre ord en tøff motstander som venter i Nøtterøyhallen.

– Nøtterøy er et godt lag som aldri gir seg. De kriger bra hjemme, og har en bra tropp med mange gode spillere, sier Heia Pedersen, som likevel mener det bør bli to poeng på bortebane.

– Spiller vi som vi kan – så vinner vi, slår han fast.

Etter halvspilt sesong ligger Nøtterøy på niendeplass i Grundigligaen. Laget til Johnny Jensen står med fem seire, én uavgjort og ni tap på sesongens 15 første kamper. ØIF Arendal leder som kjent Grundigligaen to poeng foran Haslum og Bodø (én kamp mer spilt) og tre poeng foran Elverum.

Kampen ser du på TV2 Sumo søndag klokken 1800.