Vi blir kjent med våre motstandere: – Han blir utvilsomt en nøkkelspiller – ØIF Arendal

Vi blir kjent med våre motstandere: – Han blir utvilsomt en nøkkelspiller

Frem mot seriestart skal vi blir kjent med lagene i eliteserien som ØIF Arendal skal møte, og vi skal tippe utfallet av serien denne sesongen …

I denne artikkelen skal vi bli litt bedre kjent med Fyllingen, der en gammel kjenning kan bli sentral.

Fyllingen, eller FyllingenBergen som de offisielt heter, ledes av Andreas Gjeitrem. Han går løs på sin tredje sesong ved roret hos bergenserne. Gjeitrem melder om et Fyllingen-lag som fra forrige sesong har mistet fem spillere, men som bare har fått to inn.
– Jeg er utrolig glad for at vi klarte å få Kjetil Åndal på lån fra ØIF, sier Fyllingen-treneren.

Kjetil Åndal på en av sine siste ØIF-treninger. Han fremheves som en nøkkelspiller for Fyllingen den kommende sesongen.

Og nettopp Åndal kan fort ende opp som en nøkkelspiller denne sesongen. Han har allerede markert seg og vært toppscorer og matchvinner i kampene han har spilt.
– Kjetil har fått spille håndball og vist hva han er god for. Som bakspiller blir han utvilsomt en nøkkelspiller for oss og vil få en viktig rolle, forklarer Gjeitrem.

Også en annen tidligere ØIF-spiller blir å se i gult denne sesongen, nemlig Sindre Aho.
Mario Matic kom fra Fyllingen til ØIF foran denne sesongen.

Denne sesongen – mye på grunn av de mange utskiftingene – har seriemesteren fra 2009 som mål å ta seg til sluttspillet på en trygg måte.
– Sluttspillet er jo det som betyr noe. I tillegg må vi se om vi klarer å stabilisere prestasjonene, slik at vi trygt kan ta oss til sluttspillet, men vi håper å kunne slå alle lag og ta poeng fra alle, beskriver Fyllingen-treneren.

https://fyllingenbergen.no/

Fyllingen har en god 2002-årgang, men Gjeitrem trekker frem at det er for tidlig å gi disse spillerne et stort ansvar. Han trekker frem at det er om å gjøre at spillerne i A-troppen holder seg skadefri, og de må få relasjonene til å sitte i laget over tid.

De fleste som tipper utfallet av grunnserien, tipper Fyllingen et stykke nede på tabellen.
– Vi skal leve med det, men ingenting hadde vært bedre enn om vi hadde blitt tippet som favoritter. Vi håper vi kan sette oss i en posisjon slik at vi kan bli nettopp det, sier han.

Gjeitrems favoritter er som hos de fleste andre, nemlig Elverum, Drammen og ØIF.
– Det er de klubbene som har mest penger og som bruker mest. Det er også de klubbene som har mest kontinuitet, men det er alltid noen som overrasker. Runar har mye erfaring slik at de kan vinne de jevne kampene. Jeg håper at vi også kan overraske, meddeler han.

Om ØIF Arendal sier han dette:
– Det er kjekt å se at de har bygd opp klubben slik at de kan gi spillere livstidskontrakt, men nå begynner de å røre på seg i Kristiansand også. Det blir en spennende duell på Sørlandet som kan bli kul å følge.
– ØIF har bra bredde og rutine, men også flere unge spillere som er gode. Jeg er spent om de vil slippe til, sier Fyllingen-trener Andreas Gjeitrem.

Vårt tips for Fyllingen: 9. plass