NM i kveld: Viking Stavanger er en ubehagelig motstander! – ØIF Arendal

NM i kveld: Viking Stavanger er en ubehagelig motstander!

Kl. 11.00 søndag formiddag setter ØIF Arendal seg på bussen for å kjøre til Stavanger. Det venter en av 1. divisjons store favoritter denne sesongen. Historisk en stor utfordring for ØIF Arendal.

Målsettingen foran årets sesong er klar. ØIF Arendal ønsker seg til NM finale i Oslo Spektrum. Og klubben har virkelig noe ugjort i cupene. Kun en NM-finale som toppklubb over mange sesonger er ikke helt der vi ønsker å være. Ikke minst tatt i betraktning den mobilisering som byen gjorde i forbindelse med klubbens eneste NM-finale så langt, tilbake i 2014.

Noe av årsaken til at det ikke har blitt flere NM-finaler har nettopp vært topplag i 1. divisjon. De fleste husker nok fallittene mot både Follo og senest for to sesonger siden, Runar. I kveld kl. 18.00 står vi i samme posisjon. Som forhåndsfavoritter mot et topplag fra 1. divisjon, tidlig i sesongen.

– Viking Stavanger er en ubehagelig motstander. Og når det kommer tidlig, uten ordentlig med obligatoriske kamper har vi sett tidligere at det kan være vanskelig.

Her kan du se alle NM-resulatene runde for runde

ØIF Arendals hovedtrener Marinko Kurtovic retter en pekefinger, samtidig så er han klar og tydelig.

Målsettingen i NM er å gå hele veien så klart. Og da kan vi ikke ryke i dag. Vi er favoritter og må håndtere nettopp dette

Marinko Kurtovic, hovedtrener

Som ØIF Arendal så kom også Viking med i NMs 2. runde. Viktig spilte mot Åkra og vant med hele 35-16. ØIF Arendal spilte borte mot AK28. Der ble resultatet 21-44.

Har fokus på egne prestasjoner

– Vi må ha fokus på egne prestasjoner. Resultatet i dag kommer til å bli avgjort på at alle løser sine oppgaver. Og er alle «der», så skal det gå bra.

Kampen spilles i Hetlandshallen kl. 18.00. Ditt reiser hele elitelaget som Marinko har disponibelt. Det betyr alle med unntak av Laurits Rannekleiv, Andrè Lindboe, Kristijan Jurisic og Kristoffer Pedersen. I tillegg så er unggutten Herman Thysted opptatt med Bringseriekvalik med Øyestad G16.

Det er ikke kjent om Stavanger Viking streamer kampen. Straks vi får vite noe om dette vil det bli annonsert på nettsidene og Facebook.

ØIF Arendal