Mer lokal håndballsuksess: Sørfjell jenter 16 til Bringserien! – ØIF Arendal

Mer lokal håndballsuksess: Sørfjell jenter 16 til Bringserien!

Også Sørfjells jenter født 2003 har vært i Bringseriekvalik lørdag. Og som Øyestads gutter 16 er jentene klare for Bringserien 2019/20!

Sørfjell har vært i pulje med Flint Tønsberg og Vikhammer HK. Og det var med absolutt minste margin at jentene i røde drakter og hvite shortser tok seg videre til Bringserien.

Sørfjell startet med uavgjort mot Vikhammer HK, 19-19. Før det hadde Vikhammer fått «juling» av Flint Tønsberg (33-9) som var suverene i pulja.

Sørfjell jenter 16 klar for Bringserien

Dermed handlet det utelukkende om å tape med mindre enn 24-mål mot de suverene fra Tønsberg. Og det gjorde Sørfjell-jentene med bravor. Riktignok ble det 18-måls tap, 36-18. Men det kunne ikke hindre jentene fra avansement til Bringserien 2019/20.

Her kan du se tabellen

– Vi i Sørfjell 03 er et herlig lag, både på og utenfor banen. Vi har et godt vennskap som blir sterkere for hver trening. Med dette som grunnlag er det ikke rart å se at gleden sprer seg om oss når vi spiller.

Det er en av lagets spillere, Aase Unger Weierholt, som beskriver hvordan det er å spille på Sørfjell-laget.

Sammen spiller vi alltid best og det så vi ekstra godt i denne Bringkvaliken!

Aase Unger Weierhold, håndballspiller i Sørfjell J16

– Grunnen til at vi klarte å kvalifisere oss til bring nå var nettopp derfor. Vi klarte å spille med hverandre og hjelpe hverandre med å finne de beste løsningene.