Hurra – sesongkortsalget er åpent nå! – ØIF Arendal

Hurra – sesongkortsalget er åpent nå!

Endelig kan vi annonsere at sesongkortsalget er i gang. Det er smart å handle med det samme, for det er nummererte seter på de fleste plasser i Sparebanken Sør Amfi fra denne sesongen.

Dette må du vite:

Billettsalget skjer via ØIF Arendals nye app. For å laste ned appen sender følgende tekstmelding:

Send: OIF til telefonnummeret 2345

Da får du en link som gjør at du kan laste ned appen. Du kan selvsagt gå i appstore eller tilsvarende for android. Der kan søke opp ØIF Arendals app, laste den ned. Så er du klar for å kjøpe sesongkort.

Slik ser salkartet ut (se bildet nedenfor). A-feltene er bak laglederbenkene. Du kan kjøpe sesongkort i A1, B2, C og på ståplass (ståplass er uspesifisert, du må gjerne sette deg på ledig sete på B1 eller B3. Feltene B1 og B3 er free seating. Det vil si at her kan alle som har kjøpt ståplass/uspesifiserte billetter også sette seg.

Merk at du må ha VIPPS for å kjøpe sesongkort over nett.

Har du ikke VIPPS må du ta kontakt med administrasjonssjef Ole Aasen. Da er alternativet å betale med kort eller kontant ved oppmøte i Sparebanken Sør Amfi. Kontaktinfo Ole Aasen:

Ole Aasen
Telefon 476 66 818
E-post ole@oifarendal.no

Enkeltbilletter til første hjemmekamp (mot Haslum lørdag 7. september kl. 19.00) blir lagt ut onsdag den 4. september kl. 12.00!