Gjensynsglede og seier i siste oppkjøringskamp! – ØIF Arendal

Gjensynsglede og seier i siste oppkjøringskamp!

ØIF Arendal møtte FalkHorten til oppkjøringskamp i Nedeneshallen med Øyestad Bredde som arrangør. Det ble stor stemning, nostalgi, deby og seier 27-23.

Nedeneshallen var pyntet til kamp igjen. Arrangøren i breddeklubben hadde gjort en fantastisk jobb. Og inviterte til rammer som minnet mange om «gode gamle dager».

Marinko delte godt med spilletid på aktørene som stod på dommerkortet. Men det var på langt nær alle som stod der.

Hermann Vildalen stod over og hvilte knærne. Olaf R. Hofstad og Andrè Bergsholm Kristensen har hatt et tøft program over en lengre periode og fikk også hvile. I tillegg er Laurits Mo Rannekleiv, Andrè Lindboe og Kristijan Jurisic ute med langtidsskader. Gøy var det å se at Jesper Munk ser ut til å være på vei tilbake.

Gøy var det også å se debutanten, Kristian Rammel, i stripete svar og rød drakt. Hans første svettedråper på lønningslisten til ØIF Arendal gikk rett i drakten. Imponerende uten å ha hatt en eneste treningsøkt med sine nye lagkamerater.

Om kampen ga Marinko noen reelle svar er kanskje mer usikkert. Men kjenner vi hovedtreneren nok, har han de fleste svarene allerede.

Gøy var det å se klubbens tredje målvakt, Oliver Trondal, imponere både med 7-meter redninger og godt spill når han slapp til mot slutten av kampen. Og for alle som er bekymret for målvaktspillet, Åsmund Vaaje Strat har virkelig tatt en stort steg i riktig retning. Sammen med Andrè utgjør de en solid siste skanse og dekker godt opp for Kristijan Jurisic som må ut i ny operasjon.

At 208 høye Kristian Rammel vil bli et stort bidrag både i angrep og forsvar fikk vi mange smakebiter på. ØIF Arendal er i ferd med å bli et komplett lag på alle posisjoner.

Da får det ikke hjelpe at FalkHorten laget litt trøbbel og at hjemmelaget aldri helt fikk sett 1. divisjonslaget helt på plass. For neste lørdag starter alvoret hjemme, bare avbrutt av et viktig NM-oppgjør i Stavanger på søndag.

Så er det å håpe at gutta som laget kjempestemning i Nedeneshallen (og i Viborg tidligere i sommer) møter opp når seriekampene starter. Sammen med Svermen og publikum kan det bli virkelig stemningsfullt i Sparebanken Sør Amfi!

Kristian Rammel