Gjensyn med Nedeneshallen – ØIF Arendal
Sondre Paulsen AK 28 - ØIF Arendal 21-44 2. runde NM 2019, Odderneshallen 27/08-2019

Gjensyn med Nedeneshallen

For flere av spillerne blir det et helt spesielt gjensyn under treningskampen mot Falk torsdag kveld.

Det er ingen hemmelighet at flere av de lokale spillerne nærmest har vokst opp i gamle, ærverdige Nedeneshallen … Arenaen var ØIF Arendals hjemmearena helt frem til 2012, da storstua Sør Amfi sto ferdig.

Slik så det ut i Nedeneshallens storhetstid.

Men kanskje er det ingen som har det samme forholdet til Nedeneshallen som det Sondre Paulsen og Eirik Heia Pedersen har. De to guttene – klubblegendene – har tilbrakt flere timer i den hallen enn de aller fleste. Da guttene ble innlemmet som æresmedlemmer i ØIF Arendal, trakk styreleder Erik Smedsrud frem hvordan de to opp gjennom oppveksten hadde lånt hallnøkkel av ham for å kunne trene i hallen på egenhånd.

Siden 2012 er det ØIF Arendal 2 – senere også breddelaget – som har fått benytte hallen. Derfor er det flere av de yngre spillerne som har spilt kamper i den gamle hjemmearenaen de siste årene.

Besøk en av våre sponsorer …

Det er ikke en obligatorisk kamp som det inviteres til torsdag, men en viktig oppkjøringskamp foran en sesong der et seriegull skal forsvares. Avkast mot Falk er 19.00 og det er ØIF Arendal bredde som står som arrangør.
Møt opp og lag gammel, god håndballstemning i den gamle hjemmearenaen …