Er dette det nye «Team Hermann»? – ØIF Arendal
Hermann Vildalen blir fansens spiller i 2019/2020.

Er dette det nye «Team Hermann»?

Hermann Vildalen blir fansens spiller den kommende sesongen.

Fredag kveld var det kick off på Castelle, med en rekke av sponsorene og dugnadsfolkene på plass. Det var også duket for den årlige spillerauksjonen, ledet av en strålende auksjonarius i Per Carsten Michelsen, der de personlige sponsorene skulle på plass.

Slik blir Hermann Vildalen presentert.

Hvert eneste år har en gruppe av supporterklubben Svermen kjøpt sin egen spiller, som de siste årene har vært Kenny Ekman, men nå har Ekman forlatt ØIF til fordel for Runar og Sandefjord. Dermed var grupperingen fra supporterklubben på jakt etter et nytt investeringsobjekt.

Og de la inn bud på flere spillere, men alltid var det noen som kom med et høyere bud og den ene etter den andre glapp.
Men da Hermann Vildalen kom på podiet var det en resolutt forsamling av supportere som gikk til verket. Det så ut til å kunne glippe, men gjengen kom med et siste bud. Og jaggu gikk det ikke inn. Stor var gleden og jubelen sto nærmest i taket på Castelle da tilslaget var et faktum.

Hermann Vildalen i kamp mot Kolstad forrige sesong.

Supporterne hadde fått sin spiller. Hermann Vildalen var stolt da han gikk bort til sine nye personlige sponsorer og ga dem alle en god klem.
Og gjengen kunne også stolt posere på et bilde sammen med sitt investeringsobjekt.
Så spørs det hva navnet på grupperingen blir. Vi venter spent på avsløringen, men Team Hermann er definitivt ikke noe dårlig tips.

En annen som smilte ekstra bredt under auksjonen var økonomiansvarlig Ole Aasen, som på mandag fakturaene til de nye, personlige sponsorene, kroner som klinger godt i kassa og som gjør seg ekstra godt på bunnlinja.