Tirsdag kan du se ØIF Arendal «live» for første gang denne sesongen «hjemme»! – ØIF Arendal

Tirsdag kan du se ØIF Arendal «live» for første gang denne sesongen «hjemme»!

I Hisøyhallen tirsdag 13. august kl. 18.30 kan du se ØIF Arendal for første gang på «hjemmebane» denne sesongen.

Martin Lindell blir å se i Hisøyhallen

Da kommer Kristiansand Topphåndball på besøk. Klubben som har varslet storsatsning og kun skal bruke 1. divisjonsoppholdet sesongen 2019/20 som springbrett til eliteseriesatsningen fra 2020/21- sesongen.

Morsomt blir det med flere gjensyn. Ikke minst målvakten Svenn-Erik Medhus som er klar for nok et comeback. Sist var i sluttspill for ØIF Arendal. Eirik Köpp er en annen spennende spiller med fartstid fra ØIF Arendal som nå skal aksle den nye Kristiansand Topphåndball-trøya.

Kampen spilles i Hisøyhallen med Hisøy som arrangør. Alle inntekter som publikum, lotteri og kiosk går til den lokale klubben. Så det er all mulig grunn til å ta med seg en slant ekstra og legge den igjen hos vår kollega Hisøy.

Skarpnes sponsor ØIF Arendal