ØIF Arendal til finale i Skjærgårdslekene! – ØIF Arendal

ØIF Arendal til finale i Skjærgårdslekene!

Skadetrøbbel til tross, det svenske storlaget Lugi klarte ikke å hindre ØIF Arendals finaleplass.

– Jeg synes det er helt fantastisk at de klarer dette med tanke på den skadesituasjon som klubben er utsatt for, det er mange årlig ØIF Arendal nestor Henrik Søgaard som lar seg imponere over ØIF Arendal guttas prestasjon i Tønsberg.

– Prestasjon blir ikke noe mindre når vi vet at to av lagets spillere også representerer Norge i U-VM i Makkedonia, skryter Henrik.

Åsmund Strat har virkelig imponert meg i helgen. Han har jo nærmest holdt et landslagsnivå.

Ansgar Båsland, tidligere håndballprofil og styremedlem i ØIF Arendal

Trond Båsland som også bruker fritiden til å fiske laks med Eirik Heia Pedersen har tatt seg fiskefri for å følge laget i Skjærgårdslekene. Han vel så imponert.

– Jeg er imponert over Richard og hans intreden i laget. Det blir moro å se hvordan Sondre takler konkurransen, ler han med et lite «stikk» til kameraten som på impnerende vis og med stort hell er omskolert fra høyrekant til høyreback.

Båsland er også imponert over Hermann Vildalen.

Åsmund har imponert

– Han imponerer fra strek, en helt ny posisjon for han, han minner meg litt om sin onkel Preben når han spilte strek siste sesongene i ØIF Arendal.

Trond og Ansgar er samlet hos Henrik Søgaard. Der jobbes det med rekruttering av nye sponsorer for brødrene har sammen med Henrik Søgaard blitt re-engasjert for å hjelpe klubben.

En av de potsenielle nye sonsorene som deltar på sponsortreffen er Roy Ludvigsen. Han har også latt seg imponere over ØIF Arendal-guttas prestasjon i helgen. Skadesituasjon til tross.

– Jeg er mest glad for at Marinko Kurtovice gir unge lovende spillere anledning til å vise seg frem og at det er lokale profiler som har brukt muligheten til å vise hva de står for.

Og han har en oppfordring til Marinko.

– Jeg håper at Marinko finner anledning til å bruke disse taltenene når de det braker løs til seriekamper til høsten også.