Skjærgårdslekene i helgen – ØIF Arendal
David Svenningsen

Skjærgårdslekene i helgen

ØIF guttene skal til Skjærgårdslekene i Tønsberg for å spille turnering

ØIF Arendal guttene drar fredag formiddag til Tønsberg for å delta i den tradisjonsrike Skærgårdsturneringen, som arrrangeres av Nøtterøy Håndball. Fredag er motstanderen det svenske eliteserielaget Lugi.  Lugi er en av «de fire store» i den svenske ligaen gjennom tidende, og klubben har hjemmearena i Sør-Sverige, rett utenfor Malmø. Denne kampen starter kl 19.00 i Nøtterøyhallen.

Lørdag formiddag står det norske 1.divisjonslaget Fjellhammer på andre banehalvdel. Fjellhammer har et sterkt lag, og er forventet helt i toppen av 1.divisjon denne sesongen. Rein Havang og Magnus Søndenå fra Sandefjord er blant forsterkningene Fjellhammer har hentet inn før denne sesongen. Denne kampen starter kl 15.00 i Nøtterøyhallen

Søndag morgen møter vi Nøtterøy til dyst. Nøtterøy møtte vi både i serie og sluttspill forrige sesong, og vi har også spilt mot Nøtterøy i mange treningskamper de siste sesongene. Kampene mot NIF er som regel alltid tette og spennende, med to gode forsvar. De regner vi med det blir også denne gangen.

Søndag formiddag er det plasseringskamp mot et av lagene fra den andre puljen, som består av:
Follo HK
Runar
BSK/NIF
Halden

Se kampoppsett og resultater på Skjærgårdslekenes hjemmesider her

Vi gleder oss til å se være motstandere i Postenligaen 2012/2013 igjen, for nå begynner det snart å bli alvor!

Vi håper og tror mange tar turen til Tønsberg, for å varme opp før sesongen kastes igang igjen!

P.S. Under kan dere se årets lagbildet, som er tatt av Jan Espen Thorvildsen hos Elite Foto i Arendal

ØIF Arendal, Lagbildet