Skjærgårdslekene: Finale mot Nærbø søndag! – ØIF Arendal

Skjærgårdslekene: Finale mot Nærbø søndag!

For første gang på svært mange forsøk skal ØIF Arendal spille finale i Skjærgårdslekene. Og finalemotstander er hardtsatsende Nærbø. Rogalendingene har slått ut FalkHorten, Nøtterøy og Bækkelaget på sin vei til samme finale.

ØIF Arendal spiller skjærgårdslekene uten kaptein, Eirik Heia Pedersen, og forsvarsklippen Kenny Ekman. Dermed blir det andre som må stille opp i disse rollene. Og både Martin Lindell og Maximiliam Jonsson viser flotte takter. ØIF Arendals trener, Marinko Kurotivic, har også benyttet anledningen til å rullere godt på laget og mange spillere som tidligere ikke har fått så mye spilletid, er stadig å se på parketten. Aller best har Olaf Richter Hoffstad markert seg. Kristoffer Pedersen viser også at han nok kan få mer spilletid i eliteserien i sesongen som kommer. Han har tatt nye sted.

Men en spiller stikker seg mer frem enn noen andre. Akkurat som han også gjorde i oppkjøringsturneringen i Danmark. ØIF Arendals nye målvakt Kristijan Jurisic viser målvaktspill som klubben ikke har sett maken til på lange tider. Han virker «dønn» solid helt bakerst i ØIF Arendal målet.

Fredag ble Sandnes senket med solide sifre, 30-18. Lørdag ble først St. Hallvard slått med 28-20. Deretter ble svenske AIK slått med knapp margin 24-23. Våre gutter hadde god kontroll mot slutten av kampen. Kampen mot svenskene ble som semifinale å regne. Ren gruppefinale. Og gruppevinneren endre opp i finale.

Finalen spilles mot Nærbø som satser hardt denne sesongen. Den nyopprykkede klubben har slått ut eliteklubbene Falk Horten og Bækkelaget på sin vei til finale. Kampen går søndag kl. 14.20 og spilles i Nøtterøyhallen.