ØIF Arendal til topps i Skjærgårdslekene! – ØIF Arendal

ØIF Arendal til topps i Skjærgårdslekene!

Solid seier over Bækkelaget i finalen, 31-28

Skadetrøbbel til tross. De spillerne som er friske eller friske nok brukte Skjærgårdslekene til å vise styrke. Etter en jevn første omgang satte ØIF Arendal inn et ekstra gir i starten på andre omgang.

Fra 13-13 til pause scoret Olaf Richter Hoffstad, Josip Vidovic, Olaf Richter Hoffstad og Richard Lindstrøm uten Bækkelaget reduseringer. Dermed stod det 17-13. Og akkurat det forspranget klarte BSK aldri å hente opp igjen.

Saken fortsetter under filmen

Olaf Richter Hoffstad finalens beste spiller

ØIF Arendals venstrekant, Olaf Richter Hoffstad, har ikke sett seg tilbake etter at han ble vraket til 98-landslagets mesterskap før sommeren. Fantastisk var han i oppkjøringskampene i Danmark. Og like godt har han fulgt opp i Skjærgårdslekene.

Så bra at han like godt ble kåret til finalens beste spiller!

Men han var langt fra den eneste som var god i finalen eller som har vist spennende takter gjennom Skjærgårdslekene.

Flere gode

Det har vært flere gode. Martin Lindell er det umulig å komme utennom. Dønn solid, vanvittig god. Hermann Vildalen er vært fantastisk og virkelig i ferd med å hente ut potensialet sitt.

Richard Lindstrøm har visst at han allerede første sesongen vil kunne bli en av nøkkelspillerne.

Og moro har det vært at Åsmund Vaaje Strat har visst en innsats som gir litt mindre bekymring for Kristijan Jurisic skadefravær.

Sondre er solid. Som alltid. Både han og Eirik leverer gjennomsolide kamper. Kamp etter kamp. Det samme med ØIF Arendals høyrekant Sander Simonsen. Og ute til høyre har det vært gøy å se at det vokser frem nye talenter. Han heter Adrian Evensen.

I midtback er det fantastisk å se hvordan Josip og Mario utfyller hverandre. Og selv om de sikkert ikke liker å «måtte» spille på linja, både Eirik og Hermann gjør solide jobber som lagets «kriger» inne på 6-meter. Og Eirik ser ut til å ta stadige steg mot formtopp. Knall god i dagens finale. Og god i puljefinalen med.

En annen «upcomming» talent er Kjetil Åndal. Han har virkelig vist noe av det store potensiale som finnes. Spennende.

Og snart (i relative termer) kommer André Lindboe, André Bergsholm Kristensen, Laurits Mo Rannekleiv, Jesper Munk, Kristijan Jurisic, Jørg William Fiala Gjermundnes og Kristoffer Pedersen.

Det må da virkelig være lov å være optimistisk i alle fall i august?!