Bilde som gir Marinko mareritt – ØIF Arendal

Bilde som gir Marinko mareritt

ØIF Arendals skadeliste fylles opp. 10 (!) spillere med skadetrøbbel.

Etter at begge linjespillerne Laurits Mo Rannekleiv og Jesper Munk helt sikkert er ute i alt fra 6 til 12 uker, begynner skadelisten å bli uforholdsmessig lang.

Her har du oversikten:

Josip Vidovic skadet seg stygt mot Elverum tilbake i siste seriekamp og ble værende på Elverum et ekstra døgn etter operasjon. Skaden satt en stopper for resten av sesongen og Josip er fremdeles i opptrening.

Hermann Vildalen har knær som volder besvær. Og han stod f.eks. over oppkjøringskampen mot Sandnes fordi han og Marinko tror ikke knærne tåler så mye belastning ennå.

Saken fortsetter under bildet

Skademareritt

André Lindboe har operert tidligere i sommer. Hans skadesituasjon og hvor langt han har kommet i restitusjon skal avklares uken som kommer.

Kristoffer Pedersen har operert skulderen har er i gang med en ganske lang restitusjonsperiode.

Kristijan Jurisic har også operert og her er det håp om håndballspill i beste fall i løpet av oktober måned. Kanskje drøyer det ennå lengre.

Saken fortsetter under filmen

Selv storskytten Martin Lindell har skavanker han forsøker å bruke sommerperioden til å kvittere ut.

Og på toppen av alle disse skadene «falt» linjespillerne på rekke og rad rett før Skjærgårdslekene. Laurits Mo Rannekleiv risikerer ca. 12 uker før han kan være i gang så smått igjen.

Jesper Munk kan i beste fall være ca 6 uker unna håndballspill. I værste fall blir det operasjon og 8 uker på sidelinjen.

Det er jammen godt at det er størrelse på troppen denne sesongen!