Sondre Paulsen skadet – ØIF Arendal

Sondre Paulsen skadet

Det er jo for det meste gladsaker som kommer fra oss i ØIF Arendal. Vi er jo et vinnerlag, med mange flotte spillere, apparatet rundt, og vi er jo midt inne i vår storhetstid. Det er derfor svært vanskelig å meddele at ikke alt har gått på skinner siste døgnet i klubben vår.

Vår glimrende høyreving Sondre Paulsen er blitt skikkelig skadet. På treningen i går, så gjorde han det som han skal i juli måned, trene. Men i forbindelse med styrkeløft, så gikk noe alvorlig galt i høyre skulder. Du tenker kanskje at det er ikke så farlig, siden han er helt klart best med venstrearmen. Men på det nivået Sondre spiller, så må alt fungere for at han er på topp.

Sportslig leder Per Carsten Michelsen utdyper

– Sondre løftet hardt. Så gikk det galt.  Han har fått en alvorlig skade i høyre brystmuskel. Det gjorde vondt, og det ser ikke bra ut i det hele tatt.

Hva vet vi nå?

– Ikke annet enn at dette ikke ser bra ut for høstsesongen for Sondre.

Marinko Kurtovic var på ferie i Sverige da det skjedde, men er godt informert.

– Dette er fullstendig tragedie. Sondre har trent glimrende siden nyttår, og har vært supermotivert for å gjøre en enda bedre sesong nå til høsten enn hans gode sesong som var.

Kan denne skaden være storm i vannglass, og ikke så alvorlig som den virker nå dagen etter?

– Ja, han kan selvfølgelig være klar til sesongstart. Men dette kan ta alt fra 3 måneder til svært lang tid før han er klar igjen. Det er bare 45 dager til seriestart, og der er jeg ikke optimistisk.

Hva gjør du da?

– Sander Simonsen er med, og kommer til å få masse spilletid med landslag nå i sommer, så han blir helt klart viktig. Vi får se hva som skjer, men med forsterkningene i laget, så hadde jeg troen på at Sondre fra første kamp kom til å spille en sentral rolle og bli toppscorer i flere kamper, da vi får hjulpet ham mer til sjanser fra høyrevingen.

Hvordan er med Sondre nå i kveld?

– Det vet jeg er bra. Han er nemlig reist til Kroatia med Kristina på bryllupsreise. Så står vi klar på Kjevik når han kommer tilbake og sender ham rett på MR-scanning. Før vi visste at unge Jørgensen Hofstøl skulle legge opp, så booket vi opp endel MR-timer ut 2015 med jevne mellomrom. Så Sondre har fått en av timene hans. Neida, jag bare skojar. Altså Sondre er på bryllupsreise, og han skal på MR med en gang han kommer tilbake. Så skal vi sørge for at han får tidenes skadeoppfølging i ØIF Arendal. Sondre må snarest mulig tilbake i førstesekseren til ØIF Arendal.

Vi tok oss ikke den friheten å ringe Sondre i dag, og håper at Adriaterhavet leger skulderen slik at han er klar til seriestart.