Skademarerittet fortsetter: – Oleg ute i 2-4 måneder! – ØIF Arendal

Skademarerittet fortsetter: – Oleg ute i 2-4 måneder!

Skademarerittet ser ikke ut til å ville gi seg. Nå er også ØIF Arendals Oleg Macharashvili meldt langtidsskadet. - Fra 2 til 4 måneder vil ikke være unormalt, forteller klubbens kiropraktor Nicolay Høst hos NEMUS. Oleg var til MR for både skulder og kne på mandag.

– Oleg ser ut til å ha pådratt seg jumper knee og han har en liten skade på menisken. Vi holder på å utrede rekonvolans og omfang. Det er ikke så mye som kan forebygges mht en slik skade, det er klubbens kiropraktor Nicolay som orienterer. Nicolay har virkelig havnet i høysesong retter etter ferien. Nå er det ØIF Arendal spillere inne til resitusjonstrening daglig hos NEMUS i Arendal. 

– Vi ser tilbake på videoanalysen fra slutten av forrige sesong så ser vi at det kan se ut som om han reserverte seg noe, så vi er mer usikre på hvor lenge han har hatt skulderskaden.  Skaden kan også ha oppstått under egentrening i sommer da han trente med Motor Zaparotche i Ukraina. Det er betenelse i to av senene som har med stabilitet på skulderen å gjøre. I tillegg noe avrevet muskelfibre. Dette er ting som kan lege seg selv. Men det kan også hende at det trengs en operasjon. Før vi har gjort flere undersøkelser, vil jeg si at det er en 50/50% sjanse for operasjon. Det vil bli avklart de nærmeste dagene.

Gode nyheter er det uansett ikke for en skadeskutt ØIF Arendalstall.

– Jeg er usikker på hvor lang tid det vil ta å få Oleg «på beina». Men estimerer at vi nok snakker om et tidsintervall på fra 2-4 måneder. Vi vil vite mer senere i uken. 

Lystig er det uansett ikke for ØIF Arendal trener Marinko Kurtovic. Han har store utfordringer med å mønstre lag til planlagte oppkjøringsturneringer. Nå er det å håpe at nok spillere er på bena til neste onsdag 23. august. Da blåses sesongen igang med NM-kamp mot Urædd i Porsgrunnshallen.

Men ennå større blir utfordringen i E-cup i starten av september. Da trenger ØIF Arendal å få spillere tilbake fra skader skal det bli avansement.