Thysted lånes ut til opprykksjagende 1.divisjonsklubb – ØIF Arendal

Thysted lånes ut til opprykksjagende 1.divisjonsklubb

Bakspiller og stortalentet Herman Thysted lånes ut til 1.divisjonsklubben Stavanger-klubben Ryger ut sesongen.

Herman Thysted lånes ut til Ryger (Stavanger) resten av sesongen. Han er allerde spilleklar for siddisene.

– Muligheten for å få mer spilletid på et høyere nivå passer meg veldig bra. Jeg er derfor glad for at klubbene har kommet frem til en utlånsløsning resten av sesongen. Dette er en fin mulighet for meg til å utvikle meg videre som håndballspiller, sier Herman Thysted som allerede er formelt spilleklar for opprykksjagende siddiser.
Det unge stortalentet har vært uheldige med skader de siste årene, men har fått trent seg godt opp og er nå fit for fight. Hans hovedarena hva kamper angår har vært for Øyestad i 2.divisjon denne sesongen foruten treningshverdagen i ØIF Arendal. Nå løftes kamparenaen opp et hakk for hans vedkommende ut inneværende sesong.
– Herman får nå en fin sjanse til å utvikle seg enda mer på et godt og fornuftig nivå i 1.divisjon. Utlånet til Ryger gjelder ut sesongen. Han har ikke fått så mye spilletid som han fortjener. Derfor unner vi ham denne muligheten. Det blir spennende å følge ham og se hvordan han kan utvikle seg i 1.divisjon resten av sesongen, sier ØIF Arendal-trener Heine E. Jensen.
– Jeg gleder meg til å komme i gang der borte, avslutter Herman Thysted som nå bytter ut sin faste treningshverdag under Heine E. Jensen og Luka Panzas vinger med Morten Valther Maldrups prosjekt i oljehovedstaden.
Thysted kan få sin debut i Ryger-drakten kommende søndag borte mot Melhus, som ligger á poeng med Ryger.

PS: Ryger ligger i skrivende stund på 5.plass i 1.divisjon med 18 poeng i en uhyre jevn divisjon. Det skiller fire poeng fra laget på tredjeplass (Bergen HK med 22 poeng) og til Charlottenlund (18 poeng) på 7.plass. Tidligere ØIF Arendal-spiller Kjetil Åndal og hans Viking TIF (Bergen) leder 1.divisjon suverent med full pott.