Vellykket sponsorfrokost hos Agderposten/Polaris Media Sør – ØIF Arendal

Vellykket sponsorfrokost hos Agderposten/Polaris Media Sør

Fredag var ØIF Arendals voksende sponsorfamilie samlet til frokost, relasjonsbygging og paneldebatt i Agderpostens lokaler i sentrum.

Agderpostens Øystein Bjerkestrand (f.v) ledet paneldebatten med tema «Final8 – Viktig for Arendal». Kultursjef i Arendal kommune Linda Sætra, Sverre Knutsen i Arendal BY As, Linda Dagestad Øygarden (H) og ØIF Arendal-kaptein Magnus Søndenå.

– Over 60 inviterte gjester fra vår sponsorfamilie fikk en veldig hyggelig start på fredagen, med god frokost, kaffe og ikke minst mye god prat og relasjonsbygging sponsorene i mellom. En god start på helgen som var for sponsorfamilien, fastslår kommersiell sjef i ØIF Arendal Trond Christoffersen.

Final8
Tema for sponsorfrokosten var Final8, som går av stabelen i Sør Amfi om 24.-26. februar. For anledningen var det rigget til et panel, hvor sentrale deltakere fra Arendal deltok – ledet av Agderpostens egen Øystein Bjerkestrand:
– Linda Sætra, kultursjef Arendal Kommune
– Linda Dagestad Øygarden, ordførerkandidat Høyre
– Sverre Knutsen, Arendal By
– Magnus Søndenå, ØIF Arendal
«Final8 – Viktig for Arendal» var gjennomgangstema, sett med politiske øyne, betydning for næringslivet, for befolkningen, for spillerne i ØIF Arendal og klubben. Vertskapet for anledning, Polaris Media Sør, la også frem muligheter og tjenester som mediekonsernet tilbyr. Polaris Media Sør er en viktig partner for både ØIF Arendal og Final8. Konsernet skal blant annet levere Final8-avisa som skal distribueres til alle husstander på Sørlandet i god tid før Final8 blåses i gang 24. februar.
Final8, ved arrangementssjef Per Carsten Michelsen og billettansvarlig Grete Skindlo, la frem status for arrangement, billettstatus, muligheter og utfordringer.

Hein Barthold fra Norsk Topphåndball avsluttet sponsorfrokosten, som representant for alle klubbene, om hvordan samarbeidet funker nasjonalt og hvorfor Arendal ble vertskap for Final8 de kommende årene.

Vi gleder oss allerede til neste sponsorsamling!