HANTARU: – Alt kan skje mot Elverum – ØIF Arendal
Luka Panza, Dragos Hantaru

HANTARU: – Alt kan skje mot Elverum

Rumenske Dragos Hantaru har tatt steg gjennom hele høstsesongen. Torsdag åpner Rema 1000-ligaen igjen med et brak når Elverum gjester Sparebanken Sør Amfi.

Dragos Hantaru imponerte stort i EHF European Cup i høst. Torsdag står Elverum for tur.

– Vi slo dem i høst og kan så klart slå dem igjen. De kan også slå oss. Alt kan skje og vi skal gjøre alt vi kan for å vinne, sier en optimistisk og kampklar Dragos Hantaru til oifarendal.no tre dager før torsdagens match.

Skader
Hverken Mario Mario Matic eller Mathias Larson blir å se i Sparebanken Sør Amfi torsdag grunnet langvarige skader. Kristiansand-spiller Sebastian Schultz Hansen er som kjent hentet inn på utlån ut sesongen for å styrke stallen. Bakspilleren debuterte i ØIF-drakta sist torsdag i treningskampen mot Sandnes i Lindesnes.
– Han har hatt en god uke på trening og vi ser alle frem til å ha ham med oss resten av sesongen. Han har glidd fint inn i miljøet, mener Hantaru som særlig viste seg frem i flere av kampene i EHF European Cup i høst med å hamre inn mål.
– Hvordan er håndballformen akkurat nå etter en hard januar måned med mye fysisk trening?
– Jeg føler meg godt forberedt og gleder meg egentlig bare til å komme i gang med offisielle kamper igjen, svarer han.
Rumeneren, som kom fra Steaua Bucuresti i fjor sommer, innledet 2023 med å feire nyttår hjemme i Romania.
– Veldig fint å se familien min igjen og så var oppholdet en påminnelse om det rumenske kjøkkenet, smiler Dragos Hantaru.

Torsdag står Elverum på menyen klokken 18:15. Billetter kjøper du i ØIF-appen eller her på nettsiden.