SISTE: Klubbveteran tilbake i ØIF Arendal-trøya – ØIF Arendal
logo

SISTE: Klubbveteran tilbake i ØIF Arendal-trøya

Klubbveteran Sondre Paulsen gjør comeback og erstatter kaptein Magnus Søndenå i kveldens hjemmekamp mot Bækkelaget.

Sondre Paulsen er tilbake i ØIF Arendal-trøya i kveldens hjemmekamp mot Bækkelaget. Han erstatter en skadd kaptein Magnus Søndenå. Her i aksjon mot Nærbø sist sesong.

-Vi er glade for at Sondre er ute når Magnus er ute med skade. Tidshorisonten er litt usikkert, sier ØIF-trener Heine E. Jensen til oifarendal.no søndag ettermiddag.

Dermed blir muligens klubblegenden og æresmedlemmet å se på banen mot Bækkelaget nå klokken 17. For den menige ØIF-supporter og andre håndballkjennere behøver ikke Paulsen en nærmere introduksjon. Likevel; Paulsen er som nevnt både klubblegende, æresmedlem, Mr. ØIF Arendal, klubbsymbol, ØIF-kultur i egen person og ikke minst spilleren som kun har spilt i ØIF Arendal i hele karrieren. Paulsen var med på hele eventyrreisen ØIF Arendal har hatt siden 2006 og frem til han la opp etter sluttspillfinalen mot Elverum i sommer.
Paulsen har – etter at han la opp i sommer, holdt formen vedlike Øyestads rekruttmiljø i 2.divisjon.
Ettersom kaptein Magnus Søndenå er ute med brudd i hånda på – foreløpig – ubestemt tid, meldte Paulsen seg til tjeneste for Heine E. Jensen fredag. Søndenå pådro seg et lite brudd i hånda i det forsmedelige tapet borte mot Kristiansand onsdag kveld.
Paulsen gikk over i rollen som fysisk trener i ØIF Arendal i høst etter den imponerende karrieren i ØIF-drakta. Paulsen er derfor godt oppdatert på både spillsystemer og miljøet i sin helhet.

Paulsen er i troppen mot Bækkelaget nå klokken 17.

Vi kommer tilbake med flere reaksjoner etter søndagens viktige hjemmekamp mot Bækkelaget i Rema 1000-ligaen.