STRUPSTAD: – Det var mange frustrerte ansikter, men nå er vi nullstilt og klare for revansje – ØIF Arendal

STRUPSTAD: – Det var mange frustrerte ansikter, men nå er vi nullstilt og klare for revansje

Onsdagens sørlandsderby mot Kristiansand endte i et forsmedelig 32-31 tap. Søndag møter et svært revansjesugent ØIF Arendal Bækkelaget til dyst i Rema 1000-ligaen i Sparebanken Sør Amfi.

Aksel A. Strupstad sier spillerne er nullstilt og klare for å vise seg frem fra en annen side søndag ettermiddag.

– Vi må være på fra start, finne frem til det beste vi viste frem i NM-kampen mot Bækkelaget for noen uker siden og vise oss fra en helt annen side enn på onsdag, sier tidligere Bækkelaget-spiller Aksel A. Strupstad til oifarendal.no.

I form
Som Kristiansand er også Bækkelaget i form. Gultrøyene fra Oslo kommer til Sparebanken Sør Amfi med selvtillitt, selv om 33-21-tapet fra NM-kampen 20. oktober fortsatt finnes i BSK-spillerenes minne. Dog, Bækkelaget har spilt tre gode kamper etter forrige visitt i Sparebanken Sør amfi. Halden ble holdt til 34-34 og Fjellhammer banket med 33-23 i Nordstrand Arena. På Jæren tok gultrøyene med seg ett poeng 32-32.
– Kan vi forvente en ti-målsseier?
– Nei, svarer Strupstad som sier det viktigste blir å vinne for å komme tilbake på vinnersporet igjen.
– Hver kamp lever sitt eget liv og det er poengene – og bare poengene – som er viktige til søndag, sier Strupstad.

Tøft døgn
ØIF Arendals solide forsvarsspiller og strekspiller legger ikke skjul på at onsdagens tap i Kristiansand resulterte i mye frustrasjon i spillergruppe. For å tape mot Kristiansand setter spor.
– Det var selvfølgelig en frustrert stemning i garderoben etter kamp. Vi var skuffa, men nå har vi nullstilt og kvittet oss mentalt med den dårlige kampen. Vi skal levere en positiv opplevelse for oss selv og for publikum på søndag. Det er det liten tvil om, fastslår Aksel A. Strupstad som i likhet med resten av spillertroppen hadde individuell, fysisk trening torsdag.
Hovedtrener Heine E. Jensen og Luka Panza samler troppene fredag og lørdag til videoanalyse, taktisk trening og forberedelser til søndagens revansjematch i Sparebanken Sør Amfi.
– Vi har en jobb å gjøre, avslutter Aksel A. Strupstad.

Billetter til søndagens kamp er lagt ut og kjøpes her. Kampstart søndag er klokken 17.