MATIC: – Det er en sinnsykt stor ære å representere landet sitt – ØIF Arendal

MATIC: – Det er en sinnsykt stor ære å representere landet sitt

Mario Matic var naturligvis en godt fornøyd herremann søndag ettermiddag etter debut og 35-22 mot Finland. Men fokuset hans er nå rettet mot torsdagens NM-batalje i Sparebanken Sør Amfi.

Mario Matic. Her avbildet i Larvik torsdag. Arkivfoto.

– Det er en sinnsykt store ære å representere landet sitt, sa Matic til TV3 rett etter debut, første mål og gode serveringer i Finland søndag ettermiddag.
Norge vant 35-22 i den andre EM-kvalifiseringskampen borte mot Finland søndag ettermiddag.
– Det var selvfølgelig veldig gøy å spille. Det har vært en fin uke hvor samspillet ble bedre og bedre utover uken, utdyper Matic til oifarendal.no søndag.Mange playmakere
Matic fikk sin debut drøye kvarteret før slutt. Da hadde Christian O’Sullivan og Tobias Grøndahl (kåret til Norges beste) levert varene. Matic fortsatte leveransere og scoret som nevnt både sitt første mål, serverte målgivende og fikk oppleve sin første seier med a-landslagsdrakta med 35-21.
– Fin gjennomkjøring. Nå er det opp til meg selv, men det er sinnsykt mange gode håndballspillere som spiller i toppklubber i Europa og Norge, sa Matic blant annet seiersintervjuet med TV3.
– Alltid gøy å score mål. En fin uke totalt sett, sier han til oifarendal.no.

Fokus
Nå som Finland er unnagjort, har Matic kun én tanke i hodet – og det er åttedelsfinalen hjemme mot Bækkelaget i pannebrasken.
– For min del er det fokus mot Bækkelaget til torsdag, men jeg tar med meg de positive tingene herfra, smilte Matic videre til TV3 etter kampslutt.

For torsdag venter Aksel A. Strupstads eks-klubb Bækkelaget når Matic & co skal sikre seg kvartfinalebilletter i NM i Sparebanken Sør Amfi torsdag. Billetter er allerede lagt ut!